Evreii din toată lumea


E un subiect delicat, aşa că o să incerc să-l tratez cu atenţia cuvenită.
Am văzut destule filme cu Holocaust-ul, şi incă pe-atâtea documentare. E cât se poate de real că Holocaust-ul a existat cu adevărat. Ce îi face pe unii oameni să-i urască atât de tare pe evrei încât să le vrea răul?
Despre Hitler ştim cu toţii că nu prea era zdravăn, şi că avea ceva personal cu evreii. Dar cum a reuşit să-şi găsească atâţia acoliţi, cu care să creeze maşina infernală de exterminat evrei?
Înţeleg să ai ceva cu ţiganii, care nu se pot adapta într-o societate modernă, fac numai rele si rar găseşti printre ei oameni oneşti, să ai ceva cu homosexualii când eşti un om normal, dar cu evreii care sunt poate cea mai educată etnie, ce poţi avea?
Bineînţeles, principalul motiv este faptul că evreii ar conduce lumea, cel puţin din punct de vedere financiar. Dar asta inseamnă ce spuneam mai sus, că sunt şcoliţi, şi asta e cea mai sigură cale de a accede in lumea bună. Sunt evrei influenţi in SUA care fac legea pe Wall-Street si prin marile bănci din America, dar oare numai ei decid, alţii nu mai sunt?
Poate ca poporul lui David chiar merită sa conducă lumea din umbră. În fond, n-au făcut-o dintotdeauna, ci poate doar de vreo sută de ani. Au dus-o nu foarte pe roze de-a lungul existenţei lor bimilenare, şi poate le-a venit şi lor rândul.
Dar, oricâtă ură ai avea, oricât venin ţi-ar curge prin vene când te gândeşti la o etnie sau vreo minoritate, nu poţi recurge la metode extreme, şi in niciun caz nu îi poţi băga pe toţi in aceeaşi oală. Metodele violente nu dau rezultate niciodată, cel mult poţi culege furtuna semănând vânt, sau cel mult ţi se poate aplica si ţie Legea Talionului.

Reclame

3 gânduri despre „Evreii din toată lumea

  1. Hmm…De ce judeci cu masuri diferite? De ce sa ai ceva cu homosexualii daca esti om normal? Cu ce iti schimba tie viata preferinta sexuala a unui alt om? Asta e tare urat, sa judeci pe unu asa si pe celalalt altfel…Incerc merreu sa o pun pe seama ignorantei, a faptului ca oamenii nu cunosc, deci nu au prieteni homosexuali si nu stiu ca si ei vorbesc, mananca, iubesc, muncesc, la fel ca si noi, aia „normali”.

    • Nu judec pe nimeni, dar nu mă poate face nimeni să-mi placă ceva ce e anormal. Niciodată anormalul nu va trece drept normal. N-am dat nici cu parul, şi nici n-am zis să li se intample ceva. Chiar dacă aş avea colegi homosexuali, şi să zicem c-aş avea, tot nu mi s-ar schimba părerea în bine, ba dimpotrivă. Ce să povestesc eu cu un gay la o bere, cum si-a tras-o cu prietena Vasile? Nu mai vorbesc de aspectul religiei, dacă mai e „la modă” sa aduci in discutie crestinismul, şi dacă nu cumva devin penibil făcând-o.

    • Cu ce iti schimba tie viata preferinta sexuala a unui alt om?

      Cu nimic. O schimba ei, in schimb, pe cea a altora, facând propaganda lor mizerabila.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s