Ce pedeapsă i se cuvine lui Csibi Barna?


Ce să-i facă românii lui Csibi Barna pentru ponegrirea adusă lui Avram Iancu şi jignirea, per total, adusă poporului român?
Dacă l-ar bate cineva, ar fi mai prost ca el. Deşi tare mi-e teamă că, pâna la urmă, nişte băieţi voinici, raşi în cap, cu poziţionare doctrinară spre dreapta extremă, l-ar putea cocoşa puţin, i-ar rupe un picior-două şi l-ar băga în spital pentru ceva timp.
Ce i s-ar potrivi cel mai bine ar fi ceva umilinţă. Ceva de genul să stea în genunchi în faţa unei statui de-a Craişorului Munţilor şi să-şi ceară iertare cu lacrimi in ochi, promiţând că veşnic nu va mai rosti cuvinte jignitoare şi nu va mai aduce vreo ofensă niciunei fiinţe româneşti, fie ea in viaţă, sau trecută la cele veşnice.
Ar mai fi o pedeapsă, complementară celei de mai sus, dar nu cred că prea-milostivul stat român, şi ale lui legi, o permite. Exilul definitiv.

Anunțuri

6 gânduri despre „Ce pedeapsă i se cuvine lui Csibi Barna?

    • Asa ar fi foarte bine, dar legile noastre proaste, precum si alianta PDL-UDMR nu vor face posibila ideea ta. Exilul i-ar face un bine, da, pentru ca astfel ar scapa de scuipatul romanilor. Oriunde va fi recunoscut, va primi o flegma neaos romaneasca, mai putin in secuime.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s