Tetea-a-tetea cu Marean Vanghelie


Curajos cum îl ştim, Marian Vanghelie care este şi va fi de-a pururi furnizor de subiecte pentru presă şi pentru emisiuni gen Cronica Cârcotaşilor, l-a provocat pe Vasile Blaga la o discuţie aşa, ca-ntre bărbaţi. Dar nu oricum, fiindcă maroniul cârmaci al PSD-ului bucureştean şi ilfovean vrea o întâlnire tete-a-tete cu fostul ministru de interne. La care să participe şi presa!
E de bănuit că Marean habar n-are de franceză, că nu ştie el română, darmite limba lui Alain Delon, la ale cărui filme vindea el bilete pe timpul ălălalt. Dar probabil c-o fi ştiind frânturi de franceză, de exemplu ar putea să fi aflat că tete înseamnă cap şi şi-o fi dorind o întâlnire cap în cap cu Blaga. Un fel de box cu capul, care pe care, la care presa să asiste, mai ceva ca la un meci de-al lui Bute. E, aşa mai merge!
Sau e posibil ca, ştiind el că limba franceză e limbă latină de-a noastră, s-o fi gândit omul că tete o însemna tetea şi astfel Marean vrea o întâlnire intre doi tetea ai PSD, respectiv PDL, doi tătici ai celor două partide la care, evident, să vină şi ziariştii, pentru o bună reflectare publică a distinsului eveniment. Iarăşi, o chestie corectă!
P.S. Mareane? Vino, teteo încoa să-ţi şoptesc la ureche, bre! Hai, să nu ne auză cineva! Bre, o întâlnire tete-a-tete e ceva între patru ochi, aproape cam cum ai face matale buci-buci cu piranda. Păi, şi cum să vie neică presa?

Anunțuri

2 gânduri despre „Tetea-a-tetea cu Marean Vanghelie

  1. păi să vină şi presa, da’ să stea cu ochi-nchişi din două motive: discuţia să fie între 4 ochi; nici marean, nici blaga nu intră la categoria „frumos” din punct de vedere estetic, deci ar fi chiar nociv să fie priviţi!

    • Da, ar fi o idee. Presa să stea cu spatele, sau cu ochii închişi, iar cei doi să discute precum muţii, prin semne. Predominant ar fi acel semn cu degetul mijlociu, şi cel cu mâna îndoită în sus şi cu cealaltă peste ea, formând un unghi de 90 de grade.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s