Îmbuibaţii noştri sindicalişti


Nu sunt altceva decât nişte oportunişti. Nu, nu i-am înjurat. E mai greu la ei cu limba română. Sindicaliştii au atât de mult timp liber încât nu mai trebuie să înveţe meserie sau să ştie limba română aşa cum trebuie.
Bietul Vasile Roaită s-ar roti în mormânt să afle că urmaşii lui nu fac altceva decât să prostească poporul cu abureli de-ale lor.
Nu se mai poate! Mişcarea sindicală trebuie să redevină ce a fost la început. Sindicaliştii de azi nu ştiu decât să facă din sindicalism o afacere, uitând de principalul scop, cel al bunăstării celor pe care îi reprezintă.

Anunțuri

5 gânduri despre „Îmbuibaţii noştri sindicalişti

  1. Obligatia ta ca membru de sindicat este sa semnezi tot ce iti
    „sugereaza” sindicatul si sa nu comentezi sau sa adresezi intrebari incomode!Daca anumite decizii sindicale iti vor parea ilogice/aberante te asigur ca e totul numai in imaginatia ta.

  2. Si acest lucru ma face sa-mi pun urmatoarea intrebare: oare cum a fost posibil sa fim prostiti de chiar toata lumea???

    Ceva trebuie facut, dar nu stiu ce. Dar cred ca primul lucru este constientizarea. A noastra, a maselor. Sa invatam cand se spun prostii electorale si cand nu… sa invatam sa ne opunem cand suntem prostiti.

    Oare ce-ar fi ca la discursurile electorale (si de toate felurile) sa se afiseze rezultatele unui test cu un detector de minciuni? Macar asa, ca atentionare.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s