Ciutacu. Şi Badea.


Adică doi frustraţi. Doi aserviţi. Doi ce urăsc eu mai mult, adică pupincurişti. Sau pupinpulişti.
Ciutacu, îl ştiţi, băiatul ăla căruia îi curgea scuipatul din gură când îl înjura pe Băse. Marele ziarizd deontolog. El, cel ce, prin presa pe care o scrie, contribuie nemijlocit la apărarea şi eliberarea de sub jugul băsesc al poporului asuprit de tirania băseasca…
STOP. Individul a fost demascat ca locuind într-o locuinţă socială, cu doar 130 de lei chirie, locuinţă destinată handicapaţilor. Până aici nu e nimic în neregulă. Omul chiar e handicapat. Are toate drepturile legale pentru a locui acolo. Viaţa şi soarta l-au handicapat de dreptul de a gândi şi a fi vertical. Datorită bolii a rămas doar un surogat de hârtie igienică pentru prof. Voiculescu, care din cauză de criză, foloseşte hârtie igienică refolosită.
Ce face în tot acest timp aproape homosexualul Mircică Badea? De ce aproape, si nu pe bune homosexualul Mircea Badea? Păi, pentru că, cel puţin în acte, gagică-sa e muiere. Ce face, deci? Se stropşeşte şi el cum poate, ca la o comandă invizibilă, la revista Kamikaze, care a dezvăluit tot tacâmul ciutacian. Bineînţeles că nimicul de Badea îi face hârtie igienică, dar cu glume din astea nu mă mai lăsau să intru la ora de latină, printr-a şaptea. Se strofoacă bietul Mircică să demonstreze că aia sunt de vină, nu bălosul lui ciutac, dar realitatea e una. Sunt toţi cei care alcătuiesc echipa de băse-înjurători nişte calomniatori la comandă, şi nimic mai mult. Nu au personalitate, nu înjură din capul lor, ci sunt comandaţi.
Despre numitul M. Badea am tot vorbit aci pe blog. Constat că tot un prost incurabil rămâne, şi că nu şi-a depăşit condiţia de limbist.

Anunțuri

10 gânduri despre „Ciutacu. Şi Badea.

  1. De ce-ti omori tu nervii cu de-alde astia? La noi si presa e sub orice critica, asa cum de altfel cam toate sunt. Daca ar avea coloana vertebrala, l-ar ataca si pe patronul lor, dar…e evident ca nu pot scuipa mana care ii hraneste. Eu una nu ii urmaresc nici macar ca sa am ce critica…mai bine ma uit la mondenitati. Intr-o vreme am incercat sa-l urmaresc pe Badea, tot vazand ca frate-miu era interesat de emisiunile lui, dar nu am avut rabdarea necesara.

    • Eee, e unu cum e Tolontan, care se face ca il critica pe Voiculescu voalat, asa ca sa para ca el e deontolog, dar doar asa cat sa nu-l zgarie prea mult. Pur si simplu ma scot din toate saritele cacatii astia doi, pentru ca multa lume se uita la ei si ii crede, si nu ca n-ar fi basescu dement, dar nu trebe sa faca ei ca maimuta pentru asta.

  2. Bun, bun, dar daca Basescu e cretin si sleahta lui il aplauda, astia sunt aserviti altora, cine si unde il critica civilizat si constructiv pe incrucisator? In fond, fara sa dau cu trafaletul pe impricinatii injurati aici, ma tem ca limbajul si maniera de ataca utilizata aici e aidoma lor, asa ca nimic nou pe blogosfera

    • Sunt de acord cu tine, dar experienta de viata mi-a aratat ca pe ghelbani trebuie sa-i tratezi fix la fel, altminteri ti se urca in cap. Nu te poti purta cu manusi cu unul ca Ciutacu ori Badea, pentru ca ti-o furi de nu te vezi.

  3. Badea nu e prost deloc. Atentie! E doar un individ care a ales sa pupe inelul dorsal al Voiculescului pentru niste bani, probabil.
    Domne, sa ne intelegem. Nici mie nu imi mai place de Basescu. Dar ponegrindu-l tot timpul si facandu-l in toate felurile nu ii vei determina pe votanti sa nu-l mai aleaga. Vis-a-vis De Ciutacu, a raspuns prompt, ca un slugarnic. Ce sa mai zic?

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s