O ştire pe care nu ştiu cum s-o interpretez


Evenimentul Zilei scrie că doi miliţieni de la o secţie din Bucale au furat nişte şpreiuri când se aflau într-un magazin unde taman o spargere investigau.
Mare şmecherie! Că Miliţia fură, asta n-ar trebui să ne mire. Şi băieţii de la Garda Financiară, când n-au ce găsi în neregulă, iar patronul nu le dă şpagă, se apucă şi iau de pe raft sticle cu băutură, ca să se scoată cumva. Deci, nicio noutate.
Esenţa ştirii, şi lucrul care m-ar face să pun bannere cu Senzaţional! Incredibil! sau Incendiar! dacă aş avea televizie precum Dan Diaconescu este faptul că organul legii a ciordit un deodorant! Muream prost, şi nu aflam că miliţienii folosesc şi ei produse dintr-astea pentru igienă! Sau poate nici acum nu m-am prins, şi acele deodorante nu erau pentru ei, ci urmau a fi vândute pe sub mână, la supra-preţ?

Reclame

7 gânduri despre „O ştire pe care nu ştiu cum s-o interpretez

  1. E o diferenta. Suficient de mare. Care? Ca militienii au fost prinsi si pot fi facuti cu ou si cu otet, mai ales ca, probabil, nici nu au cine stie ce functie. Insa cu cei de la Garda Financiara nu e bine sa te pui. Si nici nu au fost prinsi. Imaginea lor e, teoretic, imaculata.

    • Chestia cu magazinul o stiu de la un patron de magazin, deci e pe bune. Stiu ca nu trebuie sa te pui cu ei ca patron, ca nu prea ai sanse.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s