Glume de neam prost


Aseară, la emisiunea aia a lui la care se uită doar coafezele ce nu s-au culcat încă sau adolescenţii ce pândesc un film porno, aşteptând să adoarmă părinţii, moş Mîndruţă se ţine de glume. Nu ştiu cum dracu’ de am nimerit pe Antena pe care stă el şi face emisiune, dar în minutul pe care l-am pierdut din viaţă am surprins o fază de doi bani. În monologul obosit de la începutul emisiunii (în care probabil încearcă să-i imite pe Jay Leno ori Letterman, dar nu-i iese nici de un Călinescu în zilele proaste) ce face nen-tu Mândruţă? Scoate o glumă băşită despre Columbeanu, în care îl aseamănă cu nişte copii, ceva de genul „că doar la nivelul lor poate vorbi”.
Acuma nu mă dau io apărătorul lui Columbeanu, dar să faci o glumă despre orice om de pe lumea asta, legându-te de aspectul fizic, mi se pare cel puţin josnic, dacă nu chiar decadent şi ticălos. Nu mai vorbesc că hazul şi orice fel de umor s-au dus pe apa sâmbetei. Astea sunt glume care nu se fac, pentru că nu prea sunt glume. Dacă Mândruţă îşi închipuie că e cumva mai bărbat, se înşeală groaznic. Măcat Iri a avut ce femei a vrut, şi din cele cunoscute, cu care a avut relaţii de durată, fie probabil a avut acces şi la prostituate de lux cu care şi-a făcut de cap. La capitolul masculinitate moşu’ Iri e peste Mândruţă cu două capete. Nu spun de care. În timp ce jalnicul realizator teve e ţinut sub papuc de o muiere căreia îi mai şi creşte copiii din prima căsnicie. Ăsta da bărbat!
P.S. Despre glume dintr-astea de doi bani o să mai scriu, că subiectul e vast.

Anunțuri

5 gânduri despre „Glume de neam prost

  1. Nu-l apar,de cand o intreba pe Nico daca si-a cumparat sutiem de la fabrica de parasute si eu ii dispretuiesc sfortarile .Se straduieste si parca nu vrea sa para ca are haz,dar monologul acela nu-i scris de el,ci de-o echipa intreaga de rasuflati din spate care se chinuie sa-l mentina in targhet cu Nimic importamt.
    Mandtuta scrie mai bine decat vorbeste,e mai putin sobru decat inteligent si mai fermecator decat Maruta chiar si cand se balbaie.Sau si celalalt M e balbait?

      • Pai da, mai draga, dar io cred ca se poate si sa fii haios la teve, si sa iei bani multi. Ba chiar iei mai multi daca intr-adevar ai haz si ai ceva de spus, decat daca faci o gluma de tractorist bronzat cu maieu.

  2. Din cat am reusit eu sa-l vad in noua ipostaza, pot spune ca nu se incadreaza deloc in peisaj…cum nu se incadra nici la emisiunea Paine si circ. Nu e potrivit pentru altceva decat stiri…cu balbaiala, le facea haioase. Dar in emisiuni din astea de talk show comic, n-are ce cauta.
    Dar n-am inteles eu de ce te legi tu ca ii creste femeii copiii din alta casatorie. Daca e asa, eu zic ca e de apreciat…parerea mea.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s