Nuţu Olteanu în locul lui Richie


După cum majoritatea fanilor Bon Jovi a aflat, uriaşa formaţie americană ce a debutat cu hitul „Runaway” va veni la Bucureşti fără sarea şi piperul propriu. De mai de mult aş fi vrut să scriu un astfel de articol, dar acum cumulez două subiecte într-unul singur.
Richie Sambora, probabil cel mai bun chitarist din lume, nu va veni la Bucureşti. Din cauză de şpriţ. Se internează la dezalcoolizare, şi nu va fi prezent în turneul nord-american, şi nici în cel european. Imensă pierdere. În locul lui va presta Phil X, un chitarist foarte bun, dar nu îndeajuns de talentat încât să-l poată înlocui pe Richie.
De aceea eu l-am propus pe Nuţu Olteanu. E chitarist de blues, la fel ca Richie Sambora, şi ar avea cam acelaşi stil ca imensul chitarist american. Ştiu că nu îmi va fi luată în consideraţie părerea, dar totuşi am vrut să mi-o exprim.

Anunțuri

2 gânduri despre „Nuţu Olteanu în locul lui Richie

  1. Cel mai bun chitarist….La ce? La suflet? Mai bine continuau cu Phil X turneul sau si mai bine, nu mai continuau si ne faceau un bine.

    • Nu inteleg de ce esti asa pornit pe ei… Daca nu iti place nu te duci, sau nu ii asculti. Cu ce ne faceau un bine daca nu veneau?

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s