Proştii planetei


Sunt, ca să nu lungesc pelteaua, dobitocii ăia de s-au apucat să facă donaţii în contul pastorului ăluia cretin. Da, ăla cu sfârşitul lumii. S-au mai văzut proşti, există destule exemple. Am avut şi noi Caritas-urile noastre, Gelsoarele, FNI-urile de rigoare. Dar să donezi bani cuiva care propăvăduieşte însuşi sfârşitul lumii, trebuie să fii tare idiot. De fapt, cred că încă nu s-a inventat adjectivul adecvat descrierii unor astfel de indivizi. Să donezi bani deşi, dacă profeţia s-ar împlini, n-ar mai fi nimeni care să-i cheltuie, mi se pare de o prostie incomensurabilă, care ar da peste cap orice aparat de măsurare a prostiei. Şi totuşi astfel de oameni există.
Aaa, apropos. Individul cu sfârşitul lumii nu e de găsit. Hehehehe…

12 gânduri despre „Proştii planetei

  1. Pentru noi, Caritas-urile au fost ceva nou; era normal sa se pacaleasca oamenii. Insa pentru americani nu e nimic nou sub soare!
    Asta ar trebui sa ne fie invatatura de minte, sa nu ne dorim sa fim americani, caci „bubele” lor intelectuale sunt mai mari decat ale noastre.

    • Dar poate ca-i judecam noi gresit, totusi. Probabil ca ei au alta ratiune: daca tot vine sfarsitul lumii, ce nevoie mai au de bani? Si – cine stie? Poate ca-si cumpara un loc in Rai! 🙂
      Cred ca putem rade ori de prostie, ori de ipocrizie.

      • Dar de ceva tot trebuie sa radem. Dar stau si ma intreb, totusi: e de ras, sau de plans?

  2. e de plans! eu sincer, sa va spun un secret: m’am trezit cam fericita in dimineata aia de trebuia sa murim pe la 4.am.
    serios! insa…vazand ca astia se cam lungesc cu gluma, am avut si cateva cosmaruri in meniu, ca sa fie totul asa…meniu asezonat, asa!
    eu stau si ma gandesc insa…de ce le da drumul la toti nebunii astia in media?? de ce domne, de ceee???

  3. Hai c-am aflat ceva. Omul nu s-a ascuns, ci dormea. L-au dibuit, pana la urma, si a zis ca a fost o eroare de calcul, si ca, de fapt, Apocalipsa vine in octombrie. Si adeptii lui (cam tot atatia cat inainte, ca foarte putini au renuntat) se pregatesc pentru la toamna. : ))))))))))))

Tu ce părere ai?