Ce doctrine?


Scrie Evenimentul Zilei că dacă ajung la guvernare alături de PSD, PNL-ul va aplica măsuri de stânga. Normal. Dă-o-n gâtu’ mă-sii de doctrină liberală de dreapta. Ne e prea foame ca să mai ţinem la principii şi la platforma-program.
La fel cum s-a transformat si Pedele din socialişti europeni în creştini democraţi. Adică de la stânga la dreapta. E ca şi cum ai merge cu maşina ba pe sens normal, ba pe contrasens. Numai că o ciocnire frontală putem avea doar noi, talpa ţării.

Anunțuri

2 gânduri despre „Ce doctrine?

  1. Eu zic ca este, totusi o diferenta intre PNL si PDL. Masurile dintr-o coalitie se negociaza, iar daca coalitia are si stanga, trebuie sa faci unele concesii. Asta nu inseamna ca PNL-ul a migrat spre stanga.
    Eu nu prea sunt de acord cu coalitia cu PSD-ul, dar este decizia lor. Asta inseamna pentru mine ca s-au compromis din start in ceea ce priveste coruptia. In realitate, erau comprimisi demult.

  2. Tot cred, cu convingere inca, ca totul e o lupta pentru a avea cat mai mult. Nu am nici cea mai mica speranta ca vreun politician vrea binele poporului. Intr-un an, doi, vom ajunge o tara in faliment, la fel ca Grecia, sau ca Argentina de acum vreo cativa ani. Totul din cauza furaciunilor, a asfaltarilor, a distribuirii fondurilor preferential, a pomenilor electorale, a numirii unor ministri semi-analfabeti…

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s