Azi am fost gospodar


Mă rog, dar când nu sunt 🙂 ? Deci, vă rog frumos să fiţi cu băgare de seamă, pentru că vă scriu de pe o tastatură curată, da? Azi am luat tastatura la servici şi am desfăcut-o, şi am spălat butonaş cu butonel. A curs din ea de toate: coji de seminţe, firimituri de pâine, carne, bucăţele de alune, era mânjită de Pepsi, ciocolată… În sfârşit, i-am scăzut greutatea cu trei-patru sute de grame. Acuma e ca nouă! Parcă şi scrisul e mai citeţ, nu-i aşa?

Anunțuri

12 gânduri despre „Azi am fost gospodar

  • Pai nu-i niciun secret, bre. Te incumeti tu s-o desfaci? Ai grija sa stii cum s-o pui la loc, cela mai bine faci o poza inainte (cu o camera buna) ca nu gasesti pe net tastatura ta, si daca gasesti sunt mici pozele si nu vezi nimic. Apoi sa ai grija sa pui capacelele la loc, cele de sub butoane.

 1. Ce misto e senzatia de tastatura curata! Am facut si eu ceva de genul la laptop (nu am curatat tastele individual, mi-a fost teama sa nu reusesc sa le asamblez la loc). Si tot asa, mi se parea ca scrisul e mai citet, ca merge mai usor, ca totul e nou. Ah, ce vremuri! 😀

  • Hihihi, nu te incumeta sa desfaci laptop-ul, ca nu-l vei face in veci la loc :))))))
   Habar n-ai cate sute de componente sunt intr-un laptop, nici eu n-am desfacut unul de unul singur, ci cu colegul Costica, cel mai tare electronist ever!

   • Ba uite ca l-am desfacut (de fapt am asistat in timp ce un prieten il desfacea) si n-a patit nimic. Totul e in regula, la locul lui si, pe deasupra, curat! 😉

   • Pai daca l-ai asistat, e ca si cum l-ai fi desfacut singura:) Data viitoare il cureti tu 100% :), fara niciun ajutor.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s