Năstase Ilie, golanul


Toată lumea l-a ştiut de „nasty”. Adică de nesuferit. Un diminutiv de-al lui se potrivea la fix cu traducerea in engleză a adjectivului care-l caracterizează cel mai bine. Dar dacă acum patruzeci de ani era nesuferit doar pe terenurile de tenis, unde se certa cu arbitrii de scaun cerându-şi dreptatea, acum e pur şi simplu golan.
Mai acu vro’ juma’ de an îi agresa pe ziarişti, că-l pozau pe stradă, acuma-l prinseră cu şpriţu-n nas. I-au luat permisul pe trei luni, nu înainte ca marele fost No 1 să se dezlănţuie la adresa poliţiştilor, pentru asta mai primind şi o amendă pentru tulburarea liniştii publice.
Îl înţeleg pe individ că poate era cu consoarta şi voia să facă pe deşteptul, dar asta cam înseamnă că te-ai tâmpit la bătrâneţe.

Anunțuri

4 gânduri despre „Năstase Ilie, golanul

  1. Ca i-a injurat pe ziaristi atunci,in Timisoara,il felicit.Si crezi ca asta inseamna jurnalism,sa-l urmaresti pe om iesind din carciuma si sa-l futi la cap?Si daca i-a injurat pe politisti,ce?Din 5 masini parcate ilegal,mi-au ridicat-o numai pe a mea.Unde-i lege,nu-i tocmeala,am zis.Dar sa fie lege pt toti.Eu am numai indatoriri,drepturi pula.Langa mine era 5 taxiuri parcate in statia ratb,in locurile de parcare(ei avand locuri speciale).Politia nu-si face datoria complet,Si sunt umiliti fiindca nu stiu sa se impuna.Visez la ziua cand or sa tavaleasca in iarba un pustan prost crescut,care le rade in nas.

    • E adevarat, atunci am uitat ca m-am bucurat ca a injurat-o pe pitipoanca pe post de reporterita. Dar acuma tu aveai nas sa injuri militia, daca nu erai cineva cunoscut? Ce, tu i-ai injurat pe aia de ti-au ridicat masina? Nu, ca esti civilizat. Dar daca ridica un taxi veneau o suta de masini de la firma aia si iesea balamuc. Si decat sa se complice cu o suta, mai bine ti-au luat-o tie. SI eu visez la ziua cand or sa impuste, nu sa tavaleasca, un cocalar care refuza sa se legitimeze pt. ca e el smecher.

  2. Nimeni nu e perfect. Chiar daca a fost un mare tenisman! Insa fiind o persoana atat de cunoscuta, poate avem tendinta de a-i atribui merite pe care nu le are, sau sa-i idealizam imaginea. Insa nu e decat un om, ca oricare dintre noi. Dar un mare tenisman, spre deosebire de noi!

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s