Tot bătrânii


Azi, un cetâţean în vârstă a atenţionat şoferul autobuzului din care tocmai coborâse ca mânerul unei uşi din mijloc s-a desfăcut din şurub şi a căzut. A venit şoferul, a găsit şurubul, l-a montat la loc, şi a plecat mai departe. Câţi din noi făceau gestul bătrânului?
Asta ca să nu mai ziceţi că am ceva cu pensionarii, ori că ştiu numai să critic 🙂

Anunțuri

9 gânduri despre „Tot bătrânii

 1. Eu am facut gestul batranului. Tot intr-un autobuz a cazut o bucata de placaj, si m-am dus la sofer sa-i zic. Diferenta este ca soferul respectiv a inceput sa se dea la mine. : )))))))))))

  • Pai si in cazul asta, povestit de mine, soferul putea sa fie ghei si gerontofil :)))) Ieri, tot in autobuz, s-a urcat o babuta cu baston (cu greu s-a urcat) si soferul n-a plecat dupa loc pana cand babuta nu s-a asezat pe scaun. Soferii de autobuz din Bucuresti sunt instruiti bine, totusi.

   • Pai l-o fi dus si pe el mintea, ca daca pleca cu scart (ceea ce nu se intampla, dar totusi…) babuta venea instant cu roatele in sus…

 2. Ai si tu dreptate, loopoo. Poate ca, intr-un grup de tineri, daca ar fi facut cineva asa ceva, ceilalti ar fi ras de el. Iar el s-ar fi simtit fraier.
  Inainte, a face un „bine” gratuit facea parte din educatie (cei sapte ani de acasa), erai apreciat de cei din jur pentru asta. Acum esti considerat doar fraier.
  Cei sapte ani de acasa inseamna, azi: fii smecher, da-te rotund, profita de ceilalti etc.

  • Corect si punctul tau de vedere. Astazi ne e rusine sa facem ceva bun, din teama ca cineva va rade si va zice „ce esti ma, fraier?” Dar am impresia ca ne si pasa cam mult de parerea celor din jur.

 3. Amiuţa :

  Asta da bun simt. Din pacate, insa, il intalnim destul de rar.

  „Bunul simt e pe cale de disparitie. Deci – cine mai are ceva bun simt ar face bine sa-l vanda repede.” In ziua de azi e ceva ce te incurca. 🙂

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s