Habemus selecţioner


Unul nou, dar care a mai fost. Aveaţi vreun dubiu că nu revine Piţurcă? În momentul de faţă e cel mai bun, pentru că e singurul competent şi disponibil. Ufff! Bine că n-a venit Hagi!
P.S. Răzvan a greşit când a zis că a decis să plece deja după meciul tur cu Bosnia. În felul ăsta l-a încurcat şi pe Sandu, care nu ştia ce să-i răspundă lui Olăroiu, pentru că nu ştia dacă pleacă sau nu Răzvan. Şi din păcate pentru Rapid, Naşu’ le va cam purta sâmbetele în viitor din cauza asta.

Reclame

6 gânduri despre „Habemus selecţioner

      • Nici n-avem jucatori, dar cu un antrenor mai bun poti face din rahat bici. Exemplul cel mai bun e Petrescu, care a facut treaba cu jucatori teoretic modesti, dar cu care a stiut sa lucreze. Dupa ce a castigat campionatul cu Unirea, a promovat cu rusii in prima lor liga si acum e la un punct de locul 1. Dar Petrescu n-ar veni sa lucreze cu sarpele cu ochelari Sandu nici mort.

  1. Loopoo,
    Nici Mourinho sau Ferguson nu pot avea rezultate ,deoarece baza de selectie a nationale s-a redus in ultimi ani.Nu s-a investit mai nimic in centrele de copii si juniori .De unde sa ai ,daca nu ii cresti?

    • Ar putea sa se acorde mai multa atentie la copii, dar daca antrenorul de copii are salariu mic, si vine un parinte cu spaga in brate, nu-l promoveaza pe copilul aluia cu banul, in detrimentul unuia talentat? Toata tara e o spaga si un trafic de influenta generalizat, si fotbalul oricum nu ne tine de foame. Sunt domenii din Romania unde e mult mai trist ca nu merge nimic. Fotbalul e mai la urma, totusi.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s