Madam Plăcintă


Ce-i mai bese mintea mamei celei mai cunoscute beizadele de pe la noi? Auzi, că cică nu există puşti care să nu fi încercat droage. Corect. Ba, mai mult, eu cred că nu există adolescent care să nu şi-o fi tras-o la ochiul maro, care să nu se fi tatuat in cerul gurii şi care să nu se fi îngropat de viu măcar odată. Aşa, ca fapt divers. Dar lucrurile astea imaginate de creierul neted al doamnei cu nume de umplutură cu brânză n-ar putea exista decât in halucinaţiile produse de marijuana copchilului dumneaei. Eu cred că madam îi cam umblă fiului prin rucsac şi îi mai fură câte un joint-două, aşa, ca să se simtă şi dânsa tânără, că pe timpul ei nu erau de-astea. Şi aşa apar şi inepţiile născocite de dânsa.

Anunțuri

6 gânduri despre „Madam Plăcintă

    • Sorina Placinta, mama pustiului satanist care a calcat pe aia cu masina, a declarat ca daca fi-su trage cannabis nu-i nimic, pentru ca toti adolescentii de varsta lui fac la fel 😀

  1. Am vazut si eu stirea. Dar… asa facem toti. Adica incercam sa dam vina mereu pe altii. In cazul ei – a cam sarit putin peste cal, insa se putea si mai rau de atat.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s