Amendă la bucată


Citesc despre Antena 1 şi 3 că iar au fost amendate de către CNA pentru limbajul lor frumos. Astfel, Udrea e pufoasă, Boc e pitic iar marele bărbat care stă cu părinţii (Mircică Badea, chiar el) a mai folosit expresii precum „râmă băsistă”, „Băi, puţă mică” sau „iepure în călduri”.
Trec peste autorul principal al amenzilor, ruşinos de modice, primite de antenele voiculesciene. Propun un sistem revoluţionar de amendare, astfel încât CNA să nu mai piardă timpul pentru a dezbate astfel de subiecte. Un tonomat cu amenzi care să-i ia banii lui Mirciulică pentru fiecare cuvinţel urât spus pe post. Cu cuvinte cheie incluse, fireşte. Cum zice ceva porcos, pac! 1000 de euro, a mai băgat ceva injurii, iar amendă. Un fel de amendă la bucată, sau cu amănuntul. Nu cu ridicata, cum a făcut CNA până acum, când i-a amendat en-gros, pentru câte un pachet de injurii.
În felul acesta, Badea şi ai lui vor fi pe sticlă cam ca la păcănele: îţi faci damblaua, bagi fisa.

Anunțuri

4 gânduri despre „Amendă la bucată

    • Sa fii matale sanatoasa, doamna, cine stie cate gospodine or ofta cu facaletul in mamaliga, gandindu-se „ce bine le zice Mircea” 😀

  1. Tanti Grecu e mai amara decat un grepfruit,tanti Bianca mai nasoala decat o precupeata, Crudu mai proasta decat o usa de la toaleta,Simona Gherle mai hlizita decat o pitipoanca, pentru astea de ce nu s-a inventat cna?

    • Pai poate pentru ca tutele astea de care zici tu n-au injurat. Faptul ca Antena si Protv dau numai proaste pe sticla nu poate face CNA sa-i amendeze. Din pacate, nu exista si o comisie de triere si cenzura a calitatii 😦

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s