Domnu’ Dan, tu de care puştan vrei?


Scârboase şi totodată lămuritoare primele stenograme din audierile pedofililor Iuga, Zender. Puştani la comandă, care să sugă pe stânga sau pe dreapta. Activi gipsy, bebeluşi de 18-19 ani. Printre beneficiari, şi libidinosul-spermicidul-lăchiosul director OTV, Doru Iuga. Despre care săraca Naomi zisese mai demult că e lache, dar lumea a trecut cu vederea.
În seara asta la oteveu, însă, nicio vorbă despre directoraşul lui, de la domnu’ Dan. Niimic! Să nu fim de-a dreptul boi şi să ne închipuim că DDD nu ştia nimica despre curismele lui Iuga. Numai că a cam pus-o şi domnu Dan. Cu un director pedofil, visele lui de prea-mărire politică s-au spulberat definitiv.
Acuma ce morţii lor vor mai zice agenţiile de apărare a drepturilor jegurilor de homosexuali? Ce, dacă are 17 sau 19 ani nu e tot aia? Dacă este corupt un puşti de 16 sau de 19 ani, nu tot un suflet e dus pieirii? Contează doar ce e în limita legii, sau şi ce e moral? La fel ca şi în legătură cu ţiganii – alte scursuri, oamenii vor începe să-şi facă dreptate singuri. Şi nu mai e mult.

Anunțuri

4 gânduri despre „Domnu’ Dan, tu de care puştan vrei?

  1. eu nu mai am curaj să trimit în tabără copilul, pentru că mi s-au povestit fel de fel de întâmplări… păi cum să nu facă de toate oamenii mari dacă li se oferă copii mici – şi adolescenţii tot mici sunt!

    • Am ajuns rau de tot… Suntem poate cea mai de jos treapta a evolutiei umane, asta din punct de vedere spiritual… Degeaba tehnologia a progresat, daca spiritul a decazut. A face sex cu copii, si nu oricum, ci homosexual, reprezinta decadenta maxima.
      P.S. Poti lasa copilul in tabara cu cumnata mea, la Navodari 🙂 Merg si eu, pe la inceputul lui august 🙂

  2. ei zic ca e iubire… cu cat e baiatul mai mic, cu atat e iubirea mai mare! DD a clantanit alaltaieri, ca cica libidinosul ala e doar „martor”, ieri insa se cam blegise si avocatul.

    • Sa vezi iubire mare cand or ajunge de-alde astia in penitenciar. Or sa li se faca poponetele tunele de cale ferata 🙂

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s