Viitor nasol


Se prefigurează o situaţie sumbră la Bacalaureat. De fapt, situaţia reală. Ne cam sperie, dar e ceva apropiat de adevăr.
Sunt prin judeţe licee ce nu au nici măcar un singur promovat al Bacalaureatului. Asta e foarte trist. Ce mai contează că în Bucureşti sunt în continuare licee ce dau ţării liceeni cu medii mari, cât de cât pe bune. Ca şi în alte judeţe. Sunt, măcar un liceu-două pe judeţ, centre de învăţământ unde se mai face carte. Dar ceilalţi?
Să nu ne transformăm în mari comentatori. E o iniţiativă bună cea cu retezatul copiatului la Bac. Aşa aflăm şi noi cum stăm. Dar dacă tot ştim că stăm prost, ce e de făcut?

Reclame

8 gânduri despre „Viitor nasol

 1. Aceeasi elevi au fost si inainte.Doar ca aveau verde la copiat.Ii trecea pe toti,apoi scapa in viata cine poate.Unii ajung politicieni,patroni de club de fotbal,primari de sector (5)….Nu vad nimic nasol in situatia existenta.Cei destepti,oricum pleaca in Canada,camionagii….Grav e ca or sa ne opereze,or sa fie profesorii copiilor nostrii,ne vor calcula pensiile…Nu e diferenta fata de vremurile actuale.Unul dintre ei,e presedintele Romaniei,altu (a) e Ministru…
  Asta e doar invatamantul…Asteptam Turismul,Sistemul medical,armata cu tab-uri care crapa imediat ce calca pe o capsa….Vreau sa vad dezvaluiri,REALITATEA….

  • Pai asta e invatamantul, din care scapa apoi toti: profesori, medici, contabili, politicieni, ministri, prim-ministri, presedinti…

 2. Daca asta se intampla acu 15-20 de ani,eram salvati acum.Am trait in minciuna.Exact cum ni s-a spus ca economia duduie,si de fapt se plateau salarii din banii statului.Plus credit cu buletinu…E bine si acum.Beleaua e,cum indreptam lucrurile.Cum s-a ajuns aici e simplu:durere in p..a

  • Macar sa o tina de acuma in continuare cu strictetea, ca niciodata nu-i prea tarziu, mi-e frica sa nu fi fost insa doar un foc de paie.

 3. Situatia cu examenul de Bacalaureat nu este decat „un pumn in gura ” dat sistemului universitar de catre tovarasul ministru’.
  Totusi ,oricat de antipatic si incompetent ar fi acest ministru (tentativa de ministru) trebuie sa vedem situatia reala a invatamantului preuniversitar .Reforma trebuia inceputa cu mentalitatea profesorilor, cu noi programe analitice pentru toate disciplinele……samd. Pare incredibil ca un numar asa de mare de elevi s-au prezentat la BAC ca la discoteca si nu au avut decenta sa invete macar pentru o nota de 6-7.

  • …si totusi cred ca nici asta nu e rezultatul real al valorii elevilor. Cred ca si anul asta s-a mai copiat. Important e sa se mentina seriozitatea si in anii urmatori, ca altfel n-am facut nimic.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s