Opreşte-i, Oprescule!


Deşi nu prea m-a impresionat la început, ba chiar l-am antipatizat, nea’ Sorin Oprescu îmi devine din ce în ce mai simpatic. De ce? Un proiect al Primăriei Capitalei prevede achitarea unei taxe pentru a putea circula cu maşina prin centru.

Sincer să fiu, mă gândeam de mult la ideea asta, mai ales că în Londra se aplică de ani de zile, şi doar taxând poţi obţine o rarefiere a maşinilor prin centru. Şi doar usturându-l tare la buzunar îl poţi convinge pe român să se mai dea jos dim maşină şi să mai folosească şi transportul în comun. Pentru că are destule variante.

Dacă s-ar aproba acest proiect, poate am putea şi noi să ne plimbăm prin centru fără să ne sufocăm de la monoxidul de carbon emis de eşapamente. Asta e singura soluţie prin care traficul central poate fi descongestionat: separarea celor care merg cu maşina din obişnuinţă prin centru de cei care au într-adevăr nevoie, şi care îşi vor mai şi permite să plătească.

Anunțuri

2 gânduri despre „Opreşte-i, Oprescule!

    • Ar vrea multi sa-si mai poata permite si fita asta, dar daca va fi de cateva mii de euro pe an, se vor mai rari cocalarii cu bemve din 98.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s