Se fură ciorbe, prieteni!


Mai sunt şi hoţi pofticioşi, nu numai răufăcători sau răuvoitori. De curând la Buzău s-a furat oala cu ciorbă, chiar de pe aragaz! Vă daţi seama ce poftă i-a fost bietului hoţ dacă nici măcar n-a mai aşteptat să se răcească, ori să se termine măcar de fiert ciorbiţa? O fi fost ciorbă de burtă, sau de-aia mai de criză, de cartofi?

Dar să nu asociem totul cu criza. Când stăteam cu părinţii mei, într-o dimineaţă aflu de la vecini că s-au spart nişte boxe de la subsol. Se mai întâmplă, dar de data asta Poliţia i-a prins fugind cu borcanele de murături, de gogoşari şi castraveţi în braţe. Şi atunci nu era criză, nici pe departe… Pofta e mare chiar şi pentru ciorditori…

Anunțuri

7 gânduri despre „Se fură ciorbe, prieteni!

  1. Haha, ce tare! Asta imi aminteste de filmele politiste in care criminalul, dupa ce isi face treaba pentru care a venit, ia loc la masa si se infrupta relaxat din mancarea victimei! Si imi mai aminteste de faptul ca, acum cateva veri, cineva a intrat la noi in casa si ne-a furat din camara cateva borcane cu gem si cateva cu zacusca, delicioase, facute de soacra-mea. Partea proasta e ca a luat si un cutit din bucatarie, asa ca mica pofta s-ar fi putut transforma in ceva tragic daca intram cumva peste e cand era in actiune!

  2. Haha, globul de cristal a functionat din nou! Cu concursul meu, desigur 😛 Da, stau la curte si de cativa ani incoace (de la incident :P) verific usa de 4-5 ori inainte de culcare :))

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s