Necrologul auto


La câţi tâmpiţi conduc maşini puternice pe uliţele cu gropi ale patriei, numai la câţi am văzut eu prin conced, nu-i de mirare că moare atâta lume în accidente rutiere. Şi criminali inconştienţi, şi oameni nevinovaţi sfârşesc între fiarele răsucite ale maşinilor.

Iar revenind acasă, văd la telejurnalele de seară un sfert de oră pe puţin de ştiri cu accidente de multe ori mortale. E prea mult! Aşa cum există rubrica meteo, pe unde îi avem consacraţi pe Busu, Romica Jurca, sau Denisa Ţicu, ori jurnalele sportive unde diferite gagici rânjite ne povestesc pe ce manele a dat din buric Dodel Tănase, ori ce curve a mai scărpinat Mutu, se impune un capitol aparte la buletinele de ştiri.

Unul numai cu accidente auto şi cu mortăciunile rezultate. Dacă nu un buletin de sine stătător, măcar o rubrică distinctă în cadrul telejurnalelor. Un astfel de autonecrojurnal ar putea fi prezentat cu succes la marele public de Oana Zăvoranu, binecunoscută nouă prin chipul ei angelic, dătător de linişte sufletească.

Reclame

10 gânduri despre „Necrologul auto

 1. Ai auzit ca se schimba iar codul rutier !!!!! La cata incompetenta e la nivel inalt efectul va fi egal cu zero !!!! Ca doar nu va plati beizadeaua sau manelistul anagramat !!!!!

  • Dar cu cat vor fi amenzile mai mari, cu atat spaga va fi la mare pret. Militianului i-e foame, tu n-ai chef sa platesti, si uite asa drumul spagii parcurge un drum scurt din buzunarul soferului intr-al organului, lasand drum liber vitezistilor antenisti!

 2. „Dordel,nu Dodel.A fost o emisiune pe tvr 1.Prezenta unu cu o voce lugubra,pare-mi-se Virgil Vochin,si pe spate avea muzica Pink Floyd, „One of these days, when i kill you”.Vocea aluia prevestea numai moarte,nu putea da o stire pozitiva.

  • Alea erau vremurile boeme ale stirilor auto. Acuma culegem ce au semanat alde Vochina acu douaj de ani. Nu ca ar fi avut saracu’ vreo vina, dar cu conduita lui preventiva n-a prevenit mai nimic.

 3. Subscriu…multi tampiti inconstienti am intalnit pe E 85. Dar nu cred ca un astfel de necrolog i-ar linisti. Ei sunt zmei si nu se gandesc ca pot pati ceva. Mai rau e ca mor si altii, fara vina. Dar eu tot am boala pe aia conceputi pe axul drumului.

 4. Loopoosorule, trecand peste faptul ca la noi se conduce ingrozitor si te bucuri ca ajungi cu viata la destinatie, nu vrei sa stii ce-am vazut la bulgari! Un fel de joc de biliard (sau popice?) intre masini. Am urmarit socati o gramada de situatii in care nici nu mai stiai cine pe cine depaseste, cine unde merge si, printre altele, ne-am intrebat daca la ei linia dubla continua are alta insemnatate fata de ce am invata noi! :))

  • Cine te-o pus, bre, Dana, s-o iei pe la bulgari? N-as merge atata cu masina prin drumuri de 2 lei, mai bine merg macar cu trenul, ca e mult mai frumos, sau ideal, cu avionul.

 5. Eu m-am impotrivit pana in ultima clipa 😀 Insa sotul si-a dorit sa conduca iar acolo unde mergeam aveam nevoie de masina ca sa ne putem invarti in voie, asa ca i-am aprobat cererea 😛 Dar nu vrei sa stii ce ne-au vazut ochisorii…

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s