Delăsarea


Când unii nu îşi duc sarcinile la bun sfârşit, ce credeţi că se întâmplă?

Normal! Alţii vin şi fac treaba murdară. Aşa e pe la noi, însă. De zeci şi sute de ori unii se fofilează, iar alţii trebuie să le facă treaba. Bună treabă!

Reclame

13 gânduri despre „Delăsarea

 1. Era o vorba care suna cam asa: „tot calul care trage ia bataie”. Pentru ca pe calul care nu trage nu-l pui sa traga, ca sa nu te lase in drum si atunci folosesti calul cel harnic, pe care-l stimulezi asa cum se stimuleaza caii: cu biciul.
  A te fofila este o adevarata arta, deci oamenii respectivi trebuie respectati ca pe niste artisti! 🙂 Caci cei care chiar fac treaba nu stiu de obicei sa se fofileze.

  • Nu peste tot fofilistii sunt artisti .De multe ori li se mai si permite. E ca la scoala, unde daca te lasa proful sa copiezi, o faci, dar daca nu e aproape imposibil.

   • Unde sunt artistii de altadata, pentru care fofilatul le dadea sens vietii?? 🙂 🙂
    Loopoo, eu zic ca fiecare cu soarta lui. Mie nu mi-ar place sa traiesc ca unul care se fofileaza. Acela care se fofileaza nu e mai fericit ca mine, cred. Atunci de ce sa-mi fac sange rau?
    Un maistru de la mine de la fabrica zicea ca daca esti gospodar acasa la tine, atunci stii sa faci treaba buna si la fabrica. Cred ca si inversul e valabil: cei care se fofileaza la servici, se fofileaza si acasa la ei. Si se obisnuiesc atat de mult cu fofilatul, incat ajung sa fofileze propria lor viata. Se faulteaza singuri. Se vor trezi odata ca au trait degeaba.

   • Foarte adevarat. Sau reciproca, daca asa faci la servici, inseamna ca la fel esti si acasa. Obisnuinta n-are leac, si ajungi sa dai rasol peste tot pe unde te apuci de ceva.

   • Loopoosorule, stii de cate ori am facut treaba unor „fofilisti” pentru ca apoi sa primeasca ei laurii? Sa nu-ti inchipui insa ca m-am invatat minte! 😀

   • Eu nu fac neaparat treaba altuia, dar la noi e mai complicat, adica daca un deranjament e lasat cu zilele, cineva trebuie sa-l remedieze.
    Dar ar cam trebui sa te-nveti minte 😛

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s