Iar eşti prost, Bade!


Mult-prea-prostul Mircică Badea neînţărcatul (adică stă încă cu părinţii) şi-a mai exprimat o părere de-aia oligofrenă, de-a lui. Că cică dacă eşti o chiflă grasă, n-ai voie să schiezi că, vezi-Doamne, ai şanse mari să intri cu capul în pom. Bine, asta era încă o mostră de cât de neam prost e acest mare realizator de spălături anale şefului său, fiindcă n-a scăpat evidenta ocazie de a se bucura încă o dată de răul altuia.

Şi glăsuia Mirciulică aşa: schior e cel care schiază o dată pe săptămână, cel puţin! Adică primăvară-vară-toamnă-iarnă. Deci şi vara, şi primăvara şi toamna putem schia. Interesant. Singurul loc unde într-adevăr poţi face asta e o pârtie acoperită din Dubai, unde arabii au speriat şi pe dracu. Dar ce fac cei ce n-au bani să meargă acolo pentru a schia săptămânal, nu se pot numi schiori? Ei n-au deptul la sport?

qed.

Reclame

4 gânduri despre „Iar eşti prost, Bade!

  1. Sa n-aiba voie cineva sa apara la televizor e putin probabil sa se intample. Ar fi chiar grav sa se intample. Ar fi in contradictie cu multe lucruri, fara legatura cu persoana in cauza. Ca multi vorbesc prostii e, din pacate, tare adevarat. Iar Badea a exagerat astazi din nou, lasand ura sau neintelegerile lui cu un coleg de breasla sa-l faca sa abereze. Nu era momentul. O tragedie nu te bucura nici macar la un dusman. Pe langa asta, iti dai seama cati bani si cat timp liber ar trebui sa aiba un schior amator ca sa mearga la schi o data pe saptamana? Cum ar fi ca toti cei carora le place schiul sa calatoreasca cel putin 9 luni pe an, saptamana de saptamana, in localitati cu zapada? Iar despre faza cu chiflele, no comment, e penibil cel care spune asa ceva.

    • Pai din pacate numai nterzicand cuiva sa mai apara la tv (ca masura punitiva) poti face sa mai dispara din mizeriile pe care le tot vedem zi de zi. Stiu ca nu e normala interzicerea, dar ar fi ca o ultima solutie pentru individul care se pretinde mare pamfletar, iar la adapostul acestei definitii improasca cu rahat pe toti adversarii lui dom’ Profesor.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s