Ce mi-e Becali, ce mi-e curva asta


Că Becali se tot cufureşte pe el când face câte o ispravă creştinească ştim. Atâta îl duce pe el mintea, aşa face. Dar tindem să-l mai şi iertăm, ma ales că de curând s-a bălăcit în râul Iordache, gârlă sfântă.

Cât o priveşte pe fofoloanca ambulantă Andreea Marin (Bănică, după bărbac-su), asta n-are nicio scuză. A ajuta pe cineva doar pentru a aştepta multumiri e o faptă ce necesită de urgenţă o clanţă în buticul ei ţuguiat de atâtea surprize sub formă de trabuc în foi de piele. De curând, a pretins mulţumiri personale de la părinţii unei fetiţe ce s-a vindecat şi cu (probabil) ajutorul zânei surprizelor de rahat. Aşa că cine n-are caracter, nu-i mai creşte la bătrâneţe, iar cei şapte ani de acasă nu se mai pot recupera la 40 de ani, mai ales dacă eşti traseistă din ciupercă-n ciupercă.

Anunțuri

3 gânduri despre „Ce mi-e Becali, ce mi-e curva asta

  1. Chiar n-avea nimeni nevoie de clarificarea ei. Pacat ca n-a ascultat sfatul tatalui si se tot baga in polemici. De fapt nu se baga, ea le initiaza. Se mai trezeste din cand in cand sa mai verse niste magarii, probabil se plictiseste. Insa toate astea arata ca, de fapt, indiferent cat de „doamna” ar vrea sa para, nu are caracter.

    • Intr-un timp ma gandeam ca fata de rivala ei, Raduleasca, e mai serioasa, mai cuminte. Dar e muuult mai perversa, mult mai jigodie. Aia e mai „pe fata”, de-aia pare mai tarfa, dar tarfe sunt amandoua, cu exprimari diferita insa.

  2. …la tv acum sunt multe „vedete”…cu tarife de orizontala.Asa se zice acum la curve, vedete.Se incearca eliminarea cuvantului care produce sila si dezgust, curva, si inlocuirea lui cu ceva mai comestibil, „asistenta tv”, „dama de companie”. „maseouza”.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s