Realitatea e alta


Nu e nici Realitatea tv, nici RTV. Realitatea e că oricare doi oameni dacă vor cu adevărat, se înţeleg. Aici nu e vorba de o prezentare a ştirilor în folosul unei cât mai bune informări a cetăţeanului. Asta e gargară pentru mulţime. Dacă fosta Realitatea tv s-a spart în două, e clar că cele două jumătăţi vor fi trompetele unor (tot două) grupări de interese. Politice. Una ar fi PSD, că Şvarţi e pesedist, iar cealaltă vom afla în curând care este. Asesoftistul Ghiţă e prieten cu toate taberele, deci rămâne de văzut pentru care va îngurgita materie maro noua RTV.

Reclame

5 gânduri despre „Realitatea e alta

 1. Realitatea e că vom avea o cantitate sporită de mâncătorie de rahat la tv, fără ca asta să schimbe cu ceva realitatea din România (realitate care, fie vorba între noi, e prezentată în orice fel, numai obiectiv nu!).

  • Ai rezumat pe scurt ce am vrut eu sa precizez. Se inmultesc televiziunile de stiri in ideea anarhizarii a o cat mai pare parte din populatie. Pentru ei e bine ca romanul sa fie cat mai confuz, pentru ca astfel spiritul de turma va functiona negresit.

 2. Eu vad partea buna a acestui lucru: romanii isi vor pierde complet increderea in mass media. In toata lumea mass media e mai mult sau mai putin partiala, dar exagerarea acestei caracteristici poate ne va face sa credem doar in ceea ce vedem cu ochii. Sau poate cu altceva, caci vom fi nevoiti sa cautam adevarul altfel, in alta parte.

  • Pai aia e: unde vor vedea oamenii nostri adevarul? Macar de-ar fi cum zici tu, sa se compromita definitiv televiziile de stiri si nu numai, ce bine ar fi! Dar chiar sunt si eu curios pana unde merg nesimtitii din politica cu manipularea, si pana unde se intinde credulismul romanilor!

   • Raspunsul e foarte, foarte simplu: or sa se intinda atat cat le va merge. 🙂

    Deci de noi depinde.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s