Ponta şi cu Antonescu, mult mai mici decât Băsescu!


Obsesia naţională este scăparea de Traian Băsescu. Ok, am priceput. Omul trebuie să plece, ne-a făcut de cacao peste tot în Europa, etc. Dar pe cine punem în loc?

Cei doi şefuleţi de alianţă anti-Băse încearcă a nu-ştiu-câta-oară să-l dea jos pe Băselu din capu’ statului. Ceea ce nu realizează, ori se fac că nu văd, e faptul că nu prea au cum. Din motive de lipsă de majoritate de voturi. Asta, doar numărând parlamentarii PSD şi PNL. Nemaivorbind de cei ce vor trăda, din rândurile USL. E ca şi cum te-ai duce la puşcărie într-o celulă cu negri, pe care i-ai ameninţa că-i violezi pe toţi. Finalul nici n-ar fi greu de apreciat.

Anunțuri

2 gânduri despre „Ponta şi cu Antonescu, mult mai mici decât Băsescu!

  1. Mie, graba asta cu care incearca sa-i ia locul mi se pare suspecta. Inteleg ca ei sunt interesati de avantajele guvernarii si nu de buzunarul si sufletul celor care-i voteaza, dar… de ce m-ar interesa pe mine problemele lor, daca sunt la fel de ahtiati dupa putere ca si Baselu? Mie, tie si lui ne ofera rolul ingrat de… carne de tun electoral. Se folosesc de nemultumirea mea, a ta si a lui pentru a castiga ei ceva.
    Sa munceasca ca sa castige alegerile, nu sa se bazeze pe situatia existenta de nemultumire generala. Puterea mai trebuie castigata si prin competenta, nu numai prin votul negativ. Cu ce sunt ei mai rasariti decat PDL-istii? Liberalii, daca s-au aliat cu PSD-ul, inseamna ca s-au aliat si cu toti coruptii de dinainte de pedelisti. Iar pentru mine, intre PSD si PDL nu e mare diferenta.

  2. Eu nu am mai urmarit politica din Romania de cand am scos Romania de pe lista statelor care au statut de MFN (Most Favored Nation) fata de mine, insa daca e adevarat ca dl. Crin Antonescu s-a aliat cumva cu dl. Ponta, atunci e chiar si mai incompetent decat il credeam. Pana acum, credeam ca e doar incompetent ca politician leader administrativ, de ex. ca habar n-are sa-si faca echipa, etc., dar acum, daca chiar s-a aliat cu Ponta, o sa cred ca e si incompetent la evaluat de situatii politice concrete si de alti oameni politici, ceea ce il face incompetent politic global.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s