Pastila viitorului mult prea îndepărtat


După cum probabil c-aţi aflat, în curând (vreo cinşpe ani) se va pune în vânzare mult-aşteptata (de vreo câteva miliarde de ani) pastilă a tinereţii aproape veşnice. Mai pe scurt, s-au făcut nişte experienţe pe nişte viermi, care în mod normal trăiesc câteva săptămâni, iar după aplicarea tratamentului au trăit câteva luni. Pe principiul ăsta, se crede că odată cu aplicarea medicamentului şi la om acesta va trăi până la vreo 500 de ani.

Ţinând cont că populaţia Terrei şi-aşa e multă şi n-are ce mânca, trebuie să admit că de data asta trebuie pusă în practică zicala strămoşească „Unu’ sapă şi-altu’ astupă”. Adică trebuie făcut ceva şi în sens invers, de data aceasta. Propun următoarele soluţii:

– Încurajarea accidentelor auto. Şoferilor ce izbutesc performanţe sporite în acest sens li se vor adăuga puncte pozitive pe carnet, astfel încât la alte abateri pe şosea, gen nepurtarea centurii sau staţionarea interzisă, să aibă de unde scade. La un cetăţean omorât pe trecerea de pietoni, se va acorda drept premiu încă un permis gratis, pe care conducătorul auto să-l aibă în caz de o eventuală suspendare.

– Media de admitere la Medicină va fi maxim doi, iar cei ce vor depăşi această notă vor fi declaraţi respinşi.

– La secţiile de Miliţie vor fi angajaţi doar infractori deosebit de periculoşi în funcţii de conducere, iar ca agenţi stradali (sectorişti) se vor coopta doar criminali în serie, cu minim cinci crime pe răboj.

– Politica mondială se va practica pe sistemul românesc, bazat pe înfometarea populaţiei.

– Se va practica, tot la nivel global, tăierea progresivă a pensiilor până la nivelul zero al acestora.

– Pentru ca pastila-minune să aibă agreere de punere pe piaţă de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, medicii ce-au creat minunata pilulă vor fi obligaţi în contrapartidă să-l cloneze pe Emil Boc, câte un exemplar pentru fiecare ţară UE.

Anunțuri

4 gânduri despre „Pastila viitorului mult prea îndepărtat

  1. LOL ! Chiar m-am distrat re. postul asta !

    IMHO, problema principala a prelungirii vietii nu e doar cea a prelungirii cantitative, ci a evitarii riscului destul de semnificativ de a trai cei 400 din cei 500 de ani propusi in stare destul de realist probabila de dementa (cunoscand deja ipoteza de tip suspiciune speculativa dar totusi cu ceva date care o sustin ca de fapt TOTI avem riscul de a dezvolta dementa daca traim indeajuns de mult ca sa o capatam, si ca, in plus, procesul de ateroscleroza incepe deja in mod destul de inevitabil pe la varsta de 28 de ani) !

    • Auzi, ca cica apare in vreo cinspe ani. Dar ce facem noi, ca vorba lui Rudolph, 3-400 de ani o sa-i petrecem gata sclerozati?

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s