Întrebare cuminte


Întreb, aşadar, nu dau cu parul. Dacă toate lucrurile pe lumea asta trebuie probate înainte de a fi achiziţionate, luate pe vecie ori în concubinaj, dacă îţi încerci partenerul înainte de căsnicie, ori îmbraci o pereche de pantaloni (sau fustă, după sex sau orientare sexuală), pe principiul tăierii dopului la pepene pentru a vedea dacă-i copt şi dulce, cum ar trebui încercat Mircea Geoană?

Reclame

7 gânduri despre „Întrebare cuminte

    • mmm… Crezi ca pepenele la cuptor pe dinamita (nu pe lemne) merge cu oregano? Mai degraba niste dragavei (leustean de Dabuleni) ar fi mai rustic 🙂

  1. Eu nu am nici o ingrijorare personala in legatura cu viitorul politic si de cariera in general al dl-ui Mircea Geoana, e inca tanar, daca nu va reusi ca Presedinte, are alte posibilitati de reprofilare, etc., si nu cred ca mai e nevoie sa il punem la nici un test in momentul asta, ca sa-i acordam un mic ragaz de respiro sa-i treaca putin tafna/temper tantrum.

    Doar voiam sa clarific ca preferinta unor baieti pt. fuste nu depinde de orientarea lor sexuala, deoarece transvestitii carora le place sa poarte fuste, dar mai ales lenjerie de dama pt. a deriva placere sexuala din aceasta, pot fi de orice orientare sexuala. (Majoritatea purtatorilor clandestini de lenjerie de dama sunt de fapt heterosexuali.) La fel, cei transgender, care au corp de baiat dar se simt in sufletul lor femeie de cand sunt mici, si doresc sa se imbrace in haine de femei, nu sunt neaparat transvestiti, adica nu deriva placere sexuala din a purta portjartier, ci chiar vor sa fie femei in fuste si taioare reale la serviciu, si, totodata, si ei pot avea orice orientare sexuala.

    Pe urma mai exista si drag queens, carora chiar le place aspectul teatral de a arata ca Barbra Streisand pe scena. Acestia, sunt, intr-adevar, majoritatea, homosexuali, cu inclinatii artistice dramatice, desi unii pot fi si transgenderi heterosexuali sau homosexuali tot cu inclinatii artistice dramatice.

    Stiu ca suna cam complicat, e posibil sa le fi incurcat si eu, deoarece mie nu imi plac decat rochiile, (de haute couture, daca e posibil, desi n-am avut ocazia pt. chiar asa ceva pana acum niciodata, insa nu mi-am pierdut inca speranta), nu si fustele, nici lenjeria de dama, si numai in ocazii deosebite, nu mereu, si niciodata de unul singur, (in NICI un caz ca Anthony Perkins in Psycho), si totodata stiu ca exista ceva confuzie in public despre asta, (chiar in randul populatiei gay, de altfel, dintre care unii chiar se pot simti, in mod nejustificat, mai putin gay, sau mai putin talentati dramatic, doar pt. simplul fapt ca nu le place sa poarte fuste, si unora chiar le e frica sa recunoasca asta), dar e explicat pe wikipedia in mai mare detaliu.

  2. P.S. Imi mai place sa ma uit si sa ating, daca e posibil, si pantofi si cizme de dama, (fara picior de dama in ele, dar daca se intampla sa fie pe un picior de baiat e OK, desi nu e obligatoriu, poate sa fie si in raft la magazin), desi nu sa le si port, si nu sa le cumpar, sau sa le fur, (cum fur, de exemplu, carti uneori, cartile fiind celalalt obiect al meu pt. care am fetish chiar mult mai puternic decat cel pt. incaltamintea de dama). E, intr-adevar ff complicat cu aceste divesre fetish-uri si preferinte.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s