Soluţie unică pentru maidanezi!


După cum ştiţi, la cât timp liber am, dacă tot nu fac nimic, măcar să cuget ceva pentru ţara asta. Şi cum stăteam eu aşa, tolănit cu capu-n palme, chiar când să adorm o idee straşnică m-a lovit, împiedicându-mă să cad pradă somnului. Ceva genial, mă! O idee revoluţionară care să împace şi iubăreţii de animale, dar şi apărătorii drepturilor omului.

Dacă tot Emil Boc sau dom’ doctor Oprescu (proaspăt ciocoi) se plimbă prin China, încercând să stabilească noi relaţii economice multilateral dezvoltate, le-am putea da o idee. În fructoasele dumnealor vizite de lucru ar putea sugera omologilor cu ochii oblici o afacere tare de tot. Care ar avea două variante:

1. Trimiterea în România a unui contingent de minim 100000 de cetăţeni chinezi pentru hrănirea acestora la faţa locului pe termen mediu. Aceştia vor fi distribuiţi uniform, pe regiuni. În funcţie de populaţia canină comunitară, fireşte.

2. Contractarea de către statul chinez a unei cantităţi mari de carcase de câine comunitar, la preţ de producător, fără concurenţă. Aici ne-ar costa pe noi tranşarea şi ambalarea produsului.

Astfel, cum ziceam, obţinem două dintr-o lovitură: scăpăm de câinii ce umblă vagabonzi şi săturăm pe mai multe luni stomăcelele înfometate a unui număr însemnat de cetăţeni chinezi. Care cetăţeni vor putea rămâne în România după pofta inimii, în caz că se adoptă prima variantă a afacerii. Vor putea, evident, să-şi găsească soţii românce şi chiar să se stabilească definiv în ţara noastră. Astfel, va creşte în mod cert natalitatea pe plaiuri mioritice. iar românii vor putea învăţa direct de la sursă ce înseamnă munca cinstită. Iată, încă două avantaje. În total, patru!

Reclame

4 gânduri despre „Soluţie unică pentru maidanezi!

  1. aia e nasol, ca aia mananca numa un fel de catzel, nu mai multe…
    aia-s de-o rasa speciala.
    bine, ca aia cand is cu stomacul lipit de sira spinarii mananca gandaci de bucatarie si viermi de matase, e partea a doua.

    • Pai ce, noi cand mancam porc, mancam doar muschiulet si cotlet? Sau cand mancam pui, mancam numa de nu stiu care? Si noi tot stam cat de cat bine cu haleala, dar in China doar 18% din teren e arabil, cultivabil. Asa ca ai nostri maidanezi li se vor parea un deliciu culinar.

    • Mulţumesc, măi dragă! Nu beau în niciun caz cola, doar Pepsi când e în casă, dacă nu, nu. Dar cu şpriţul nu stau rău, deşi nu ăla e muza 🙂

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s