Acuma suspendaţi-l!


Este că pesedeu’ şi-a tras clanţă singur? N-aveţi cum să mă contraziceţi. Din momentul în care Pontănacul a început demersurile pentru demiterea lui Geoană din partid şi din capu’ la Senat, era clar cine va deţine a doua funcţie în stat.

De-acuma, pesedeii pot începe demersurile pentru demiterea lui Băsescu, odată rezolvată problema Geoană. Nu de altceva, dar tare se mai pricep la acţiuni inutile cu final potrivnic. Să fie Blaga preşedinte, deci, dragi pesedişti!

Anunțuri

4 gânduri despre „Acuma suspendaţi-l!

  1. Asa cum lupta pentru putere este mai importanta pentru politicieni in detrimentul intereselor tarii, cred ca tot asa, lupta pentru putere din interiorul partidelor este mai presus de interesele partidului.
    Cred ca PSD-ul deja sarbatoreste victoria viitoare din alegerile care vor urma si se gandesc deja ca vor pune ei la presedintia Senatului pe cine vor voi.
    Inca un motiv pentru care sa nu mai merg la alegeri. Nu am pe cine sa votez.

      • Cine stie? Poate ca va castiga partidul cu cei mai multi membri, caci majoritatea celor care se vor duce la vot vor fi membrii de partid, dornici sa capete si ei un ciolan. 🙂

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s