Noua variantă de prietenie româno-franceză


Băieţii de la Kamikaze au scornit-o, şi cred că e cea mai tare răzbunare românească după atâtea măgării franco-maghrebiene.

Reclame

6 gânduri despre „Noua variantă de prietenie româno-franceză

  1. Eu cunosc foarte, foarte putini francezi. Iar daca nu-i cunosc, de ce sa ma intereseze pe mine ce parere au ei despre mine? Nici ei nu ma cunosc pe mine, deci parerea lor e subiectiva.
    Cred ca noi, romanii, facem prea mult caz de parerea altora despre noi. Cu cat ne suparam mai tare, cu atat vor rade de noi mai tare, caci le oferim satisfactie. Se simt si ei superiori cuiva.

    • Asta e foarte adevarat. Mistocar amator fiind, constat repede cine tine la gluma si nu se supara, ba chiar ti-o intoarce elegant, si cine se bosumfla instant si nu stie de gluma. Important e sa nu le mai dam ocazia sa se ia de noi, asa ar fi ideal. Cum insa acest ideal e imposibil de atins, nu ne ramane decat sa le aratam si noi lor ce defecte au.

  2. Abia acum mi-am dat seama ca poza asta spune mai bine ca mine care e cea mai potrivita atitudine pe care trebuie s-o adoptam noi, romanii, fata de criticii nostri atat de civilizati… 🙂

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s