Mihai Morar, ciorditorul ordinar


Era şi timpul, nene. Cât am aşteptat eu pentru a vedea acest copiator ordinar pus la punct, în sfârşit! Să tot fie vreo 9-10 ani, dacă nu mai mult când într-o dimineaţă citeam Caţavencu cel vechi şi bun, iar radioul era pornit aşa, doar ca sursă de zgomot, ocupaţia de bază fiind cititul revistei. La un moment dat, ceva dinspre radio îmi atrase atenţia. Am crezut că n-aud bine!

Dar am stat dintotdeauna bine cu auzul, aşa că nici acum nu mă înşelam. La radio prietenul cocalarilor Buzdugan recita, în nume propriu, nişte glumiţe şi poante aşa, ca de la el, marele glumeţ. Numai că respectivele poante erau citite cu subiect şi predicat din Caţavencu. Până atunci tot citisem eu ceva apropouri ai baieţilor de la revistă cum că „marele farseur” se ocupă cu de-alde deastea, dar nu luasem prea în seamă ideea. Până când m-am convins cu urechile mele!

Anii au trecut, iar partener în a gâdila urechile cocalarilor de pretutindeni a devenit, pentru Buzdugan, numitul Mihai Morar. Care a preluat ca din zbor ideile mai-marelui său coleg. Astăzi, bloggerii de la Daily Cotcodac l-au dat în sfârşit în vileag pe înfumuratul şi plagiatorul Morar. Sper să plătească despăgubiri până îl va ustura în vârful cheliei pe care şi-o tot ascunde cu ajutorul cameramanilor şi al regizorului de emisie, tot dintr-un soi de complex de inferioritate, ce-l determină şi să fure textele unor umorişti şi caterincoşi de rasă. Nu pârâţi, ca el.

Reclame

8 gânduri despre „Mihai Morar, ciorditorul ordinar

   • Primul ziar se numea catavencu, apoi jumate din redactie au plecat si au facut academia catavencu, dupa 4-5 ani. De ce crezi ca nu se face ziar fu numele catavencu?

   • Ma, nu mai stiu istoria exacta. Insa cert e ca pe la sfarsitul anilor 90 era Academia Catavencu, aia de-i reunea pe astia de acum sunt la Catavencii si Kamikaze.

  • Pai, ce sa se intample, daca e dat in judecata, va plati, ca doar nu e vreun mare politician ca sa fie facut scapat.

  • Îţi mulţumesc pentru comentariu 🙂
   Nu suport nici Radio Zu, nici Mihai Morar. Fură idei, face totul pentru prosteală şi pentru cocalari. La fel ca el, şi la Buzdugan.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s