Cum îşi dă Opoziţia clanţă


Azi, de Ziua Unirii Principatelor Române, mai-prostănacii-decât-Geoană lideri ai Opoziţiei au boicotat şedinţa solemnă din Parlament, organizată pentru evenimentul cu pricina. S-au gândit ei să le facă o aroganţă celor de la Putere, şi să-i lase de unii singuri. Au zis ei că fac o treabă, şi le-a ieşit într-adevăr o treabă mare, dar maro şi greu de stat pe lângă ea.

Şi s-au dus repede la Iaşi pentru a sărbători acolo, fiindcă e primar pesedistul de frunte Nechita, şi s-au gândit ei că-i mai confortabil în fief pesedist decât prin alte părţi unde, nu-i aşa, şi-ar fi putut lua scuipaţii bine-meritaţi. Ce s-au gândit Michi Maus şi cu Chucky: „împuşcăm doi iepuri dintr-o lovitură! Nu mergem nici În Parlament, dar mergem într-un loc călduţ, de-al nostru!”. Carevasăzică, s-au prins că lumea e sătulă până-n creştet şi de ei, ca şi de portocalii-violeţi.

Numai că n-au reuşit decât să-şi mai împuşte nişte şanse, atâtea câte mai aveau, de a ajunge cumva la conducerea ţării. Oamenii de bine, lucizi şi cu bun simţ, atâţia câţi om mai avea în ţară, vor constata cu siguranţă nesimţirea useliştilor ce n-au pregetat să ignore o sărbătoare istorică şi îi vor taxa negreşit şi pe ei la urne.

Anunțuri

7 gânduri despre „Cum îşi dă Opoziţia clanţă

  1. Nu este neaparat ceva rau ca s-au dus undeva, sigur, atat timp cat se concentreaza asupra importantei acestei zile si nu asupra campaniei electorale, ceea ce imi vine greu sa cred ca s-ar abtine. Si portocalii s-ar fi dus, saracii, dar le este frica ca ii linseaza masele, poate de asta au si preferat organizeze ceva la Parlament, in spatele zidurilor aparate de SPP-isti.

      • Sunt de acord cu Liviu (in cazul in care am inteles corect :P) In politica trebuie sa existe un ciclu, o alternanta, e ceva normal. Si tu ai dreptate cand spui ca esti satul si scarbit, cred ca suntem cu totii, insa parerea mea este ca trebuie incercat si altceva din putinele alternative pe care le avem…

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s