Nu mai e timp


Îl aşteptam, eram curios să-l văd, dar abia aştept să-l văd live, pe 24 februarie, la Polivalentă. E noul videoclip Holograf, împreună cu Angela Gheorghiu, „Nu mai e timp” 🙂

Reclame

6 gânduri despre „Nu mai e timp

    • Mai draga, sa stii ca te cam contrazic. Am fost la concerte Holograf si pot sa-si spun ca sunt cea mai profesionista orchestra de pe la noi (hai, alaturi de Iris). Pot sa fiu de acord cu tine doar in ce priveste noutatile, e greu sa egaleze sfarsitul anilor 80 si anii 90, dar ca prestatie live sunt printre cei mai buni, daca nu cei mai.

      • Presteaza ei bine,nu zic nu,dar pentru mine conteaza si ce canta si ce versuri au si ce mesaj transmit.Pe cand la Holo toate astea au coborat mult din perioada in care cantau rock si nu linguseala asta lacrimogena.

      • Asa este, versurile lasa de dorit si practic nu lasa niciun mesaj. Pe cand la Bon Jovi, de exemplu, cu care cred ca v-am exasperat, gasesti si melodii de dragoste, si mesaj social clar conturat, dar si ceva muzica mai rock, deci au ceva de spus. Holograf s-au mai asezat, in ’80 cantau si ei rock-ul de atunci, in ’90 la fel, acum canta si ei de-ale lor, probabil. Holografii seamana cumva cu Roxette: muzica destul de melodioasa, dar cu text fara continut.

  1. Sună foarte bine piesa iar Angela se pupă destul de bine cu stilul celor de la Holograf. Nu sunt foarte mulţi cântăreţi multilaterali, din tagma internaţionalei!

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s