Să n-aveţi iluzii


Guvernul ce ieri şi-a dat demisia, în frunte cu Boc n-a făcut-o din cauza manifestaţiilor din stradă, ale căror protestatari încap la numărătoare pe o mână şi jumătate. Demisia lui Boc şi alor lui e rezultatul strofocărilor maestrului de la Cotroceni, şi al calculelor lui disperate de a mai câştiga ceva electorat şi voturi. Nu vă grăbiţi să-l catalogaţi mare bărbat pe Boc, că nu e . Nici măcar ultima lui decizie ca prim ministru nu a luat-o ca bărbat. Până şi pe asta i-au programat-o alţii. Mă rog, altul.

Dar nici infantilii opozanţi nu dau semne de responsabilitate. La rândul lor, fac tot posibilul să ne asigure că şi ei sunt la fel de buni de nimic. Nu vă mai chinuiţi degeaba, stimaţi uselişti. Ştim că şi voi sunteţi la fel de incompetenţi, şi vă asigur că nici pe voi nu vă va vota lumea. Io nici atât. Demersul USL cu greva parlamentară seamănă cu infatuarea unui copil, singurul posesor de minge din cartier, care dacă nu e lăsat să dea gol îşi ia mingea şi pleacă acasă. În concluzie, USL nu face altceva decât să blocheze funcţionarea statului, aşa cum funcţionează el – rău sau bine, şi nu ştie decât să arate cu degetul la Băsescu, Boc şi ai lor, dar idei nu propune, pentru că probabil nici nu are.

Reclame

10 gânduri despre „Să n-aveţi iluzii

 1. Nici nu cred ca si-a imaginat cineva o „victorie” prin demisia lui Boc. El a zis-o singur: partidul urmareste, de fapt, sa recupereze din procentele pierdute.

  It’s not about us, but solely about them.

  • Dar oare cât vor mai crede că păcălesc poporul cu tot felul de schimbări de formă? Chiar îşi închipuie că dacă tot vopsesc puţin gardul lumea uită şi îi votează din nou?

 2. Poate ca e de la Cotroceni, poate ca a castigat o alta gasca din partid…
  Dar eu nu cred in nici un caz ca e vorba de proteste. Nu le pasa lor nici cat negrul sub unghie, probabil ca se gandesc ca vor recupera procentele pierdute asa cum altii vor sa ingrase porcul in ajun.
  Puterea si Opozitie – isi joaca rolul de „adversari”, dar eu cred ca sunt la fel de adversari cum sunt niste clanuri mafiote: se impusca intre ei in disputele teritoriale, dar toti sunt uniti impotriva Politiei (adica poporul), care atenteaza la intregul lor teritoriu.

  • În niciun caz nu protestele au adus demisia, mai ales acum când erau ca şi inexistente, din cauza vremii geroase. Sigur ca da, corb la corb nu-şi scoate ochii, iar poporul e aliat doar o dată la patru ani, în rest e cel ce nu-i lasă să fure aşa cum vor.

 3. Fac pariu ca se vor gasi naivi care sa puna botul la scamatoriile lui basescu…
  Din cate imi aduc aminte eu Mubarak l-a numit anul trecut vicepreşedinte pe şeful serviciilor de informaţii, Omar Suleiman, omul său de încredere.
  Lui ala nu i-a folosi însă la nimic…

 4. Astia care vin sunt de-ai casei, crescuti sub aripa ocrotitoare a partidului, si cum aschia nu sare departe de trunchi… Incepe sa-mi fie dor de Ialomiteanu… Sau tot cei vechi conduc din spatele scenei, astia micii sunt doar imaginea…?

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s