Carnaval mai sărac


Autorităţile din Rio, sutele şi miile de şcoli de samba din întreaga Brazilie şi miliarde de telespectatori sunt în pragul depresiei, spre sinucidere. Cel mai mare participant la Carnaval din toate timpurile lasă cu buza umflată opinia publică, anunţând că nu va participa anul acesta. Radu Mazăre se recunoaşte învins de criza economică, recunoscând că banii sunt motivul pentru care nu va onora Carnavalul în 2012.

Omologul din Rio de Janeiro al constănţeanului, primarul Eduardo Paes a declarat că e posibil ca în semn de solidaritate cu edilul cu nume de leguminoasă să anuleze Carnavalul pentru acest an, sperând ca în 2013, dacă scăpăm şi anul ăsta de Apocalipsă, primarul carnavalagiu să aibă ceva caşcaval la ciorap pentru a-şi putea plăti măcar avionul Rio-Constanţa şi retur. Dacă totuşi se va decide să aibă loc Carnavalul, acesta nu va mai fi deloc aşa cum îl ştie lumea. În loc de sambe, hore şi sârbe braziliene Carnavalul va fi animat de muzică tristă, de înmormântare, gen „marşul funebru”. Frumoasele animatoare brazilience vor fi înlocuite de măicuţe aduse special de la mânăstirile din nordul Moldovei, fiindcă nu se cuvine ca brazilianul de rând să se distreze cu piţipoance în timp ce Mazăre al nostru dă la zăpadă prin munţii Vrâncioaiei, lopată la lopată cu Oprişan.

Şi, ca şi măsură menită să le completeze pe toate celelalte, steagurile şcolilor de samba vor fi fluturate împreună cu o panglică neagră, în semn de tristeţe fără margini şi ca dovadă de respect faţă de cel ce anul acesta nu poate veni la Carnaval, ilustrul primar Radu Mazăre.

Anunțuri

7 gânduri despre „Carnaval mai sărac

  1. Ah, n-o sa mai avem detalii fierbinti daca reporterul de teren desemnat pentru acest eveniment nu mai are bani sa mearga… Acum iar imi canta in cap melodia aia cu „Radu m-a zarit” 😀

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s