Breaking news


Un bloc din cartierul bucureştean Zeţari a fost afectat serios în această dimineaţă de explozia unei brichete cu gaz. Se pare că bricheta a explodat atunci când proprietarul ei (fostul proprietar, că între timp a decedat) a dorit să o folosească într-un alt scop decât cel pentru care a fost proiectată, şi anume şi-a ars nişte scame de la geacă, după care şi-a făcut moţ la şireturile de la bocanci, pe care tocmai şi le scurtase cu o foarfecă, şi care de asemenea prezentau scame. Momentan nu se cunoaşte componenţa necrologului şi nici cuantumul pagubelor. În urma acestei tragedii se pare că Guvernul va elabora o hotărâre prin care se va interzice folosirea brichetelor cu gaz pe teritoril României, urmând să ne întoarcem la vechile şi ecologicele „forestiere”.

Anunțuri

6 gânduri despre „Breaking news

 1. :))
  Ce-a facut ma ala?
  stiu ca-l facultate i-a explodat unui coleg bricheta in buzunar. era bagata in buzunarul ala mic de la blugi, si cum stateam noi asa linistiti, tinandu-ne de bara, dintr-o data auzim o bubuitura si-l vad p-asta miscandu-se violent.
  panica etc.
  pana la urma am dat-o in ras. bine ca nu s-a ranit de la aia…

  • Aicea a fost mai nasol, bietii oameni nu mai pot locui in bloc (bine, cei ramasi in viata), iar bricheta se pare ca provenea din arsenalul armatei americane si era folosita pe post de detonator, in genul celor folosite la WTC. Bricheta a scapat accidental intr-un lot de brichete obisnuite si astfel cetateanul din Zetarilor a ajuns in posesia ei.

 2. Ce bine de mine ca nu fumez (banuiesc ca nenea ala era fumator, de vreme ce avea o bricheta la el).

  Merit un premiu de la asociatia de proprietari pe chestia asta. 😀

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s