Afarăăă!


Prostoboii din PSD şi PNL, reprezentaţi în public de data asta de veşnicul pubert Ponta s-au opărit şi au luat şi foc pentru că preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a anunţat că nu le vor fi acordate diurnele acelora care au lipsit nemotivat de la lucrări.

Dar indemnizaţiile le vor fi plătite, aici iau eu foc. Dacă eu nu merg mâine la servici, şi nimeni nu ştie de mine, ghici cine e absent nemotivat? Domnii pesedişti şi penelişti fac şi ei grevă, că aşa au văzut ei că se poartă. Mulţi din voi ştiţi unde lucrez, deci mă credeţi când vă spun că ştiu cam cu ce se mănâncă o grevă. În primul rînd, trebuie să fii parte dintr-un sindicat afiliat la o mişcare sindicală. Apoi trebuie să urmezi paşii legali de protest, conform Legii conflictelor de muncă. Acestea poti fi, după caz miting de protesc, mediere la ministerul de resort sau la Ministerul Muncii, grevă de avertisment, şi în cele din urmă grevă generală. Neîndeplinind nici măcar una din aceste condiţii, useliştii se află în afara legii. N-au nici în clin nici în mânecă cu vreo grevă.

Ceea ce înseamnă că trebuiesc toţi trimişi acasă. Oricărui angajat cu mai mult de trei absenţe nemotivate pe parcursul unui an i se desface contractul de muncă. Chiulăii noştri au depăşit cu enorm de mult acest barem. Desfacerea contractelor de muncă reprezintă, deci un lucru firesc de dus la îndeplinire. Nici vorbă de tăierea diurnelor. Cartea de muncă în braţe şi acasă direct, putorilor!

Reclame

2 gânduri despre „Afarăăă!

  1. Daca ne gandim cat cotizeaza unul de-asta ca sa prinda un loc bun pe lista candidatilor unui partid, cred ca nu banii de salar au fost problema disputei, ci doar o rafuiala intre sefii gastilor de smecheri. E nesemnificativa pierderea asta pentru ei, si-o vor recupera usor din alte activitati foarte, foarte profitabile (cu investitie foarte mica si beneficii foarte mari).
    Ma mir ca mai au tupeul sa faca scandal public. In fata publicului. In fata alegatorilor. Ceeee, asteapta sa le plangem de mila??

    • Pai da, intr-atat de nesimtiti au ajuns, incat sa se cace pe ei pentru cativa lei, pe care, vorba ta, oricum ii fura insutit din alte parti.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s