Frumoasele noastre românce


Acum douăzeci şi ceva de ani eram foooarte gelos. Pe colegele de clasă din ciclul primar. Cărora le dădeam mărţişoare şi, dacă făceau schimb, le dădeam eu înapoi.

Am multe amintiri cu fete şi femei cu Opt Martie. Frumoase, bineînţeles. Astăzi vă doresc vouă, doamnelor, mamelor şi femeilor care ne asiguraţi linişte şi putere, viaţă lungă, fericire alături de noi şi forţă pentru a rezista micilor neplăceri pe care vi le provocăm de-a lungul timpului.

La mulţi ani, femeie!

Anunțuri

15 gânduri despre „Frumoasele noastre românce

    • P.S. NU intra in panica ! E perfect explicabil, e numai si numai pt ca ai studii si inclinatii de inginer la baza, si esti autentic inspirat si curios re cum functioneaza diverse lucruri/inventii noi..e de nivel de cum te-ai uita la vreo jucarie interesanta si ai incepe sa iti pui intrebari ingineresti despre cum a fost inventata, cum functioneaza, etc, si faptul ca esti inspirat si poetic de asta de fapt nu inseamna decat ca esti cu adevarat talentat cat si pasionat de a fi inginer.

    • Pai imi iese mai repede, asta e 🙂 Mai glumim si noi, si pe seama cui, daca nu a celorlalti: olteni, ardeleni, moldoveni, ghei, slabi, grasi…

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s