Echipa PPDD (publicitate electorală)


Pe cine votăm de la Partidul Poporului? Şoricelul bronzat (unii zic cum c-ar fi chiar dintr-ăla, conlocuitor) Dan Diaconescu îmi este simpatic, nimic de zis. Dar dacă mai ştiţi şi alţi membri ai partidului de debara să mi-i spuneţi şi mie, şi vă dau ce vreţi voi.

Nu ştiţi, vă zic eu. Adevărul e că habar n-am cu cine va participa la alegeri domnul Dan. Cred că nici el nu ştie. Dar de atâţia ani de când a tot promovat în direct din cămară vedete, ar fi putut să îşi facă şi el o echipă, ceva. Dacă aş fi fost în locul lui, însă, o echipă de meseriaşi gata să preia frâiele ţării la nevoie, în orice clipă, tot aş fi încropit. Care Guvern ar fi arătat în halul următor:

– Prim Ministru: CV Tudor. Ce dacă nu-i din PPDD? La câte sute de emisiuni a participat, e de-al casei şi oricum, Rudotelul îi uneşte.

– Ministrul Sportului: maestrul emerit al aruncării la tomberon, Tolea Ciumac.

– Ministrul Sănătăţii: domnul doftor cu ochelari coloraţi asortaţi Florin Condurăţeanu. Adjunct la sănătate: domnul vraci Cozac, fireşte.

– Ministrul Culturii: Nikita. Şi frumoasă, şi deşteaptă, va revitaliza sectorul cultural românesc prin mutarea sediului acestuia în Ferentari, pentru stimularea culturii, dar mai ales a culturilor. Etnobotanice.

– Ministrul Educaţiei: maestrul limbist lingvist Mariean Vanghele.

– Preşedinte FRF: George Becali. De când îşi dorea colecţionarul de căcăreze funcţia…

– Ministrul Mediului: Elodia. Cea mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Căci atât a iubit ea natura, încăt i s-a dăruit pe ea însăşi, pe post de îngrăşământ bio.

– Ministerul Ocultelor: Oana Zăvoranu. Promite că va sponsoriza toate centrele de magie alb-neagra, mov şi violet din ţară cu banii recuperaţi de la vrăjitoarele ce au înţepat-o la portofel (atunci când a fost ea vacă şi s-a dus la ghiceală).

– Ministrul Agriculturii: tot Gigi. E timpul ca şi un cioban să conducă Agricultura, să vedem ce brânză va face.

Cu un astfel de guvern DDD va câştiga următoarele alegeri, în 2016, la pas cu o diferenţă de necombătut. Acest guvern va fi, în sfârşit, guvernul luminat pe care românii îl aşteaptă de decenii.

Anunțuri

7 gânduri despre „Echipa PPDD (publicitate electorală)

  1. Imi plac articolele de genul asta, chiar daca stii ca nu prea ma „ating” de politica.
    =)) „colectionarul de cacareze” si altele… esti foarte tare, lupusorule! 🙂

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s