Stabilitatea UNPR-ului


Antici şi depăşiţi mai sunt uneperiştii ăştia. Auzi la ei, stabilitate! Dar de ce m-oi mira, capacitatea reală a românului de a se încrede depăşeşte cu mult imaginaţia unui om normal.

Aşa zicea şi nea’ Nelu acu’ 20 de ani, stabilitate. Şi îl credeau boşorogii: lasă, maică, ca ne-a ferit de război! E bine, mamă, că e pace-n ţară! De fapt, partidul securistoizilor din România ştie ce face. Se bazează în continuare pe faptul că cei mulţi vor pune botul.

Că de-odată i-a lovit stabilitatea, că parcă până acu’ vreo săptămână nu deschiseseră guriţele. Au băgat avans serios văzând că partidul la care se repeziseră să sugă după fuga-marş din PSD îşi vede guvernul picat şi puterea pierdută. Aşa că s-au întors grupier, milităreşte, disciplinat (trăiţi, dom’ Oprea!) la ţâţa pe care au supt-o întâi. Care acum pare mult mai gustoasă de când a redevenit ţâţa nambăr oan.

Căci de fapt aia înseamnă stabilitate pentru ei: a fi stabili la putere, strâns legaţi de ăia care guvernează. Ei e musai să intre în Parlament şi la toamnă, aşa că s-au învărtit instant ca turela tancului după cei ce vor fi învingători în campionatul electoral de toamnă. Asta ca să vezi culmea atârnării: nu doar cei mulţi ţin cu Steaua şi Barcelona, cum scriam mai acu doo zile, fiindcă sunt cele mai, ci până şi nemuritorii politicieni îşi aşează ventuzele limbilor lor pe ochiurile maro ale ălora mai tari la un moment dat.

Anunțuri

3 gânduri despre „Stabilitatea UNPR-ului

  1. Pai din cate stiam eu, UNPR inseamna Partidul Tradatorilor. Asa sunt numiti cei care pleaca dintr-un partid, dar ma gandesc ca poate au fost, pur si simplu, alungati. Cat de idioti sunt politicienii, astia se pare ca sunt si mai idioti decat e posibil omeneste! 🙂

  2. Pingback: LEAPSA- VERSURI DESPRE FERICIRE | Iubesc Viaţa

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s