Dar să mai şi spui, măi Mircea…


Se practică. Oamenii sunt dornici de câştiguri facile, fără muncă şi fără bătaie de cap. Unii joacă poker, alţii au căzut în capcana jocurilor piramidale, alţii au pus botul la Bingo. Sunt unii care, în afară de 6 din 49 sau Pronosport au şi varianta pariurilor sportive. Unii cu succes, alţii ca Mircea Badea.

Care Mircea Badea – Limbilingus (nu, n-o fericeşte pe Brumă cu vreun cunnilingus, nu de-aia l-am poreclit aşa, ăla e apanajul bărbaţilor adevăraţi) a jucat şi el la pariuri pe Bute. Şi a pierdut odată cu boxeorul. Dar în vreme ce gălăţeanul a avut soldă două milioane de dolari (sau 1,2 după alte surse), Bădiţă a pierdut vro 15000 de lei. Pe care cică îi pariase – zice sclavul de profesie – ca mai apoi, din eventualul câştig, să doneze unei case de copii, parcă.

Păi băi filantropule – pupincurotropule, dacă vrei să faci un act de bine nu te apuci să joci la pariuri, adică eventuali bani nemunciţi să dăruieşti, ci bagi mâna în buzunar şi dai ceva, dar atenţie!!!, fără să baţi toba prin sat c-ai făcut şi tu ceva bun pe lume. Altminteri eşti la fel de ţăran prost precum Gigi. Gigi Becali, un fel de Mircea Badea mai fără şcoală, dar cu ceva mai mulţi bani.

Dar dacă totuşi ai comis-o, adică ai luat-o la muie, mai pe româneşte, şi mai precis – ţi-ai tras-o singur, taci ca peştele-n conservă, nu te apuci să mai mănânci căcat prin sat. Dar prostul nu se simte bine până nu dă el de veste lumii întregi cât de fafanac a fost. Cu toţii avem remuşcări când luăm clanţă, şi vrând-nevrând povestim păţania cuiva, măcar pentru descătuşare, dar aşa mai cu perdea. Mirciulescu a decis să fie prost până la sfârşit şi a anunţat gradul său maxim de prostie în însăşi emisiunea-i proprie. Bravos, Mircea! Poporul te salutant! Ai demonstrat, în sfârşit, ceea ce te chinui de ani de zile să ascunzi: că eşti prost.

Anunțuri

14 gânduri despre „Dar să mai şi spui, măi Mircea…

 1. Am vazut si eu momentul in care se „lauda” ca a pierdut meciul odata cu Bute. Ai pus punctul pe I. De ce nu a donat direct daca vroia sa faca un gest nobil?

 2. Corect, s-a facut putintel de ras. Insa ar trebui sa vedem si partea buna, adica faptul ca a fost sincer in mod public, chiar daca a facut asta pentru a atrage simpatii (ca fata de orice victima).

  • Eu unul n-aş face tâmpenia de a mai şi spune în public, după ce am făcut o nefăcută. O spui cel mult apropiaţilor, nu ţării întregi.

   • El are si circumstante atenuante: meseria lui e sa spuna ceva publicului. Poate ca in lipsa de altceva… 🙂

   • Păi în lipsă de inspiraţie ne poate da detalii şi din dormitorul concubinal, sau n-au aşa ceva, fiindcă Mircea locuieşte cu părinţii?

 3. Voua nu vi se pare ca a mai slabit in ultima vreme. Mie mi se pare cam jigarit. O avea-o si cu cocaina nu numai cu gambling-ul de pariuri…sau poate ca e doar hipertiroid. In orice caz mie mi s epare ca s-a oprit de mult sa aduca ceva posibil nou in mass-media. L-am considerat util o vreme asa la nivel de sustinere morala de popor totusi exploatat, dar zau daca e educativ sau chiar si util la ceva asa mai concret in vreun fel anume…poate doar de ceas desteptator (pt aia care se uita la emisiunea lui dimineata) + din cand in cand ciuca batailor ca sa se mai destreseze lumea care e si asa iritata pe politicieni si dezamagita de toti si mai de toate. Naiba stie ce contract o avea, ca eu personal nu i l-as mai reinnoi cand o veni la renegociere daca nu incepe sa vina cu vreo idee noua.

  • Aşa e el jigărit fiindcă e obsedat de sală, de sport, nu care cumva să pună grăsime pe el. Dar ştii ce se spune despre omul slab…

 4. Pingback: Daaaaaaaaaaaa, Zu! « Rara Avis

 5. Pingback: Rara Avis » Daaaaaaaaaaaa, Zu!

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s