Free Bombo


Hai, mă, eliberaţi-l! Ce dracu, doar n-a făcut nimic! Pentru câteva termopane…

E şi el om, ce-a făcut? A vândut Petromul austriecilor la preț preferențial, big deal! A mai vândut și Petromidia fratelui de alianță Patriciu, ei, și ce? Vedeţi, a fost un vizionar, a anticipat că va fi coleg în USL cu MICificatorul.

Dar chiar nu vă e ruşine? Să-l lăsaţi la pârnaie tocmai pe el, cel mai bun prim-ministru din istoria României? El, care a dus şpaga la rang de artă, via Michi Şpagă? El Însuşi, care era poreclit „patru case”? Nu se poate aşa ceva. Profesorul care a înfiinţat catedra de şpagologie nu poate sta în puşcărie.

Cel mult în Congo, poate. Căci acolo am fi plecat dacă ar fi devenit ‘mnealui prezident. Apropos, principalul motiv pentru care onor ex-prim-ministrul nu poate fi încarcerat e altul.

Nu există în acest moment un deţinut de culoare suficient de dotat încât să satisfacă nevoile anale năstasciene.

Reclame

7 gânduri despre „Free Bombo

 1. La nivel informativ de public posibil fascinat de mediul inchisorilor, s-a determinat ca riscul de abuz sexual din inchisorile SUA intre anii 2008-2009 a fost, (cf revista The Economist coroborat cu alte ziare oficiale serioase), 12 % din persoanele aflate in inchisorile de delincventi minori, 4,4 % din inchisori adulti, si 3,1 % in arest preventiv, cu mai multi fiind abuzati de multiple ori, si mai multi de fapt de catre personal decat de catre alti incarcerati, (desi in majoritatea acestor cazuri este de obicei vorba de un nivel de oarecare consensualitate de schimb de „favoruri” speciale, desi desigur ca e ceva ilegal, si pozitia ierarhica a prizonierului este ca totusi nu el/ea are putere deplina de a consimti pe deplin, ci doar urmareste sa obtina niste privilegii speciale), cu variatii regionale destul de semnificative intre diverse inchisori, si cu nr de raportare presupus chiar sub cel real, chiar si sub un program recent de atentie crescuta asupra acestui fenomen, numit PREA (prison rape elimination act) introdus in 2003 de catre dept de Justitie SUA.

  Un raport intern al Dept de Justitie, chiar mai nou din mai 2012, (aflat el insusi in original pe Internet, deci nu la mana a 2-a din mass-media), releveaza cifre ceva mai scazute in arestul preventiv, insa aproape duble in inchisori, 7,5 %, insa si perioada care s-a luat in consideratie a fost de 5-6 ori mai lunga decat cea din raportul anterior (40 de luni fata de aproape 8 luni de urmarire).

  Acest raport releveaza si faptul ca persoanele incarcerate de sex feminin au un risc de aproape 3 ori mai mare de a fi victimizate sexual impotriva vointei lor de alti prizonieri de sex feminin decat persoanele de sex masculin, (13,7 % raportat fata de 4,2 % raportat la barbati, la nivel de abuz doar intre prizonieri, nu de la gardieni).

  La nivel de activitate cu oarecare consimtamant partial in schimb de primit favoruri, riscul e de 2 ori mai mare la barbati decat la femei, (4,8 % barbati urmaresc sa primeasca favoruri/privilegii speciale de la gardieni in schimb de sex, 79 % din ei interactionand in acest sens preferential cu gardieni de sex feminin, vs 2,6 % femei incercand sa obtina favoruri d ela gardieni), iar la nivel de activitate neconsmtita de gardian abuziv fata de prizonier, femeile sunt la risc de 2 ori mai crescut pt asa ceva decat barbatii, (2,5 % femei abuzate de gardian fara voia lor fata de 1,1 % barbati).

  Pe orientare sexuala, barbatii heterosexuali raporteaza un nivel de abuz din partea altui prizonier mult mai scazut, de 10 ori mai scazut, decat cei care se identifica ca avand o orientare bisexuala sau homosexuala, (respectiv 3,5 % fata de 34 % la bisexuali si 39 % la homosexuali), iar femeile heterosexuale raporteaza si ele un nivel de abuz sexual ceva mai scazut decat cele bisexuale sau homosexuale (13 % heterosexuale abuzate de alte femei prizoniere, 4 % heterosexuale abuzate de gardieni, 18 % bisexuale abuzate de alte prizoniere, 8 % bisexuale abuzate de gardieni, 13 % homosexuale abuzate de alte prizoniere, exact la fel ca cele homosexuale, insa 8 % homosexuale abuzate de gardieni, dublu decat cele heterosexuale).

  La barbatii albi (non-Hispanici) ratele de abuz sexual intre prizonieri sunt duble decat la cei negri (5,9 % la albi fata de 2,9 % la negri).

  Habar nu am cum o fi in inchisorile din Romania.

 2. Eu-s convins ca pentru Nastase multi sunt dispusi sa faca efortul sa-l serveasca pe din dos cu vreun element de calorifer :D. Ba as merge pana acolo incat sa spun ca si multi heterosexuali convinsi s-ar sacrifica pentru asa o cauza nobila :)). Adica in cazul lui Nastase probabilitatea de abuz e in jur de 99% apropiindu-se de certitudine :)). Acum insa, eu nu-s prea sigur ca nu i-ar placea!
  Eu nu prea am cum urmari povestea, dar pe bune vor sa-l scape pe bombonel de parnaie???? Sa vezi acum epidemie de incercari ratate de sinucidere :)).

  • Zau, obiectez cam oficial impotriva raspandirii ideii, (chiar si in gluma, mai ales ca e vorba de un subiect si asa legat de politica…adica mi se pare ca se creeaza un fel de risc mai mare decat media de propagat + retinut o posibila misinformatie, pt ca spiritele sunt mai incinse oricum, plus ca e vorba de sex, care e si asa ceva ff politizabil in sine…adica mi se pare oarecum neetic chiar si cu cele mai bune intentii, desi nu stiu sa explic eu prea bine cum), ca abuzul sexual al cuiva, indiferent de sex sau orientare sexuala, ar face cumva placere acelei persoane.

   Disclaimer: Ma rog, free speech, free speech, dar sincer zic, am si eu niste fixuri de cenzura + etica uneori, mai ales ca e pe Internet, citesc copii/minori, blogurile sunt prin definitie un fel de mass-medie/jurnale.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s