Trăsături de viaţă (leapşă)


Pot eu s-o refuz pe Aniela? Nu pooot… Aşa că bag următoarea leapşă, cu întrebări existenţiale.

1.Ce crezi că determină pe un om să fie domn?

Aş zice, caracterul. Tot ce ţine de interiorul omului în cauză conduce la stăpânire de sine, eleganţă, atitudine.

2.Dacă ar trebui să alegi între familie şi persoana iubită… pentru a fi fericit, ce ai alege?

Prin educaţia mea, nu pot fi altfel decât similar cu cei care m-au făcut. Pot exista uşoare divergenţe, e normal, datorită diferenţei de vârstă, dar esenţa rămâne. În concluzie, nu cred că aş fi putut alege ca partener o persoană prea depărtată de valorile cu care eu am fost obişnuit acasă.

3.Ce fel de personalitate ai?

Sunt conform Legii Talionului. Adică aşa cum se poartă lumea cu mine, aşa procedez la rându-mi. Sunt afectiv la maxim cu cei ce merită şi nu bag în seamă pe cei răutăcioşi.

4.De ce unele persoane, atunci când pierd persoanele iubite… au impresia că nu mai are nici un rost să înceapă altă relaţie?

Fiindcă după un eşec sentimental (sau mai multe) ai impresia că toţi (toate) sunt la fel. În realitate nu e deloc aşa, fireşte. Trebuie doar să cauţi persoana potrivită ţie, cu răbdare, fiindcă există destui băieţi buni şi suficiente fete cuminţi.

5.Cum te simţi atunci când ura te cuprinde?

Mă manifest destul de zgomotos, dar îmi trece repede.

Această leapşă e pornită de aici. Conform dorinţei iniţiatoarei, cine ia leapşa e rugat să scrie de unde a luat-o şi de la cine a pornit.

Anunțuri

12 gânduri despre „Trăsături de viaţă (leapşă)

  1. Referitor la punctul 3, vad ca nu esti consistent in legatura cu Legea Talionului, ca zici ca daca cineva e rautacios cu tine tu nu il bagi in seama, dar cf acelei legi ar trebui sa fii si tu rautacios cu el ! Vezi, de aia, din cauza ta, nu intra Romania in spatiul Schengen, ca inca nu are populatia optim pregatita cu cunostintele juridice + diversele sisteme de justitie la maxim !

      • Dar cu aia rautaciosi cu tine ce faci ? Macar stai sa incerci sa vezi mai la rece daca au facut-o expres, sau poate doar din intamplare si cu tine, printre altii, ca asa or fi ei din fire mai rautaciosi cu toata lumea in perioada aia, sau chiar cronic, sau poate chiar din greseala, ca erau suparati pe altcineva fata de care le era frica sau jena sa fie rautaciosi, si te-au gasit pe tine in drum ? Vezi, ca nu iti aprob intratul in Schengen daca nu raspunzi corect !

  2. Pingback: Andrei Blog » Trăsături de viaţă (leapşă)

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s