Mezel contrafăcut (plagiat)


După cum ştiţi, nici mezelurile nu mai sunt ce-au fost. Degeaba încearcă un mezel nou să copieze reţeta unuia vechi, nu-i prea iese. Ingredientele nu mai sunt aceleaşi, nici carnea nu mai are acelaşi gust. Condimentele sunt şi ele contrafăcute, iar fumul… E şi el artificial. Nici afumarea nu mai e ce-a fost. Înfumuraţii, nici atât.

Um mezel ca Victoraş e de proastă calitate, deci. E făcut din ingrediente umane de proastă calitate, echivalentul MDM-ului din fabricile de mezeluri, adică carne dezosată mecanică, resturi. Condimentele nu sunt nici pe departe similare cu cele originale, căci mezelul original Bombo avea totuşi un discurs condimentat natural. În fine, fumurile cu care se înconjoară primul adolescent prim ministru din istorie sunt şi ele din zeamă de fum, nu ca fumurile naturale ale originalului Bombonel.

Avem de-a face cu un mezel prost, fără calităţi, şi mult inferior originalului. O copie proastă a celui iniţial. Un mezel plagiat.

Reclame

18 gânduri despre „Mezel contrafăcut (plagiat)

 1. Zau, efectiv nu stiu ce se va face Romania cand va iesi dl Ion Iliescu la pensie, un ultim mare autentic original !

  Am fost de acord cu ultimul tau comentariu pe blogul lui AIT despre Bruxelles, dar efectiv ieri nu am putut sa nu izbucnesc in ras de nivel cu lacrimi + durere de burta minim 10 minute, cand am citit ultimul mesaj telefonic al d-lui Ion Iliescu catre mass-media romana,

  „Nu pot sa ma pronunt pe aceasta tema, sunt in Azerbaidjan de 3 zile…am alte preocupari, sunt la o reuniune de fosti, actuali sefi de state si guverne, dezbatem problemele lumii actuale, energie, transferul acestor resurse la distanta…”

  Zau, stiu ca nu iti prea place de dl Iliescu + comentariul asta NU e pro- sau anti- PSD, PD, PNL, etc, dar nu am putut rezista sa nu imi vina efectiv sa-l pup de simpatic ce mi-a fost dl Iliescu la faza asta !

   • Tu chiar crezi ca acel „cancer” sau maladie cronica oricum nu are radacini ceva mai adanci de dinainte de FSN ?

    Eu sincer imi mentin parerea ca cei mai competenti functional pt Romania deci chiar sincer patrioti + fara interes deosebit de mare in acest moment pt foloase chiar corupt necuvenite sunt fostul rege Mihai de Romania + dl Ion Iliescu. Ar mai fi fost si dl Mihai Razvan Ungureanu, insa competentele dansului sunt oarecum inguste, fata de cei 2 mai sus mentionati. Dl Basescu e relativ OK-mediu la competenta de politician profesionist mai modern, insa are un defect de personalitate functionala de pe vremea Ceausescu, (pe care il avea oarecum si dl Iliescu, dar si l-a mai moderat, datorita experientei profesionale + poate si varstei, si la dl Basescu in prezent e ceva mai proeminent decat la dl Ion Iliescu curent, plus competenta in politica a d-lui Basescu e mai mult de talent nativ decat experienta profesionala indelungata ca la dl Iliescu si dl Basescu nu pare prea interesat educativ), plus nu prea sunt sigur cum e cu nepotismul si afacerile off-politica in cazul lui particular.

   • Re radacini, voiam sa zic mai adanci dar si mult mai largi decat doar dl Ion Iliescu, sau oricine ar fi fost politician, chiar si devenit dizident la un moment dat, de pe vremea Ceausescu.

 2. Si nu numai placuta la citit, ci si adevarata! Astia-s oamenii care ne conduc, asta e valoarea lor.
  Pe mine ma mira ca le merge. Lumea tot voteaza, indiferent cu cine. E totuna cine castiga alegerile (pentru noi, bineinteles), asa ii legitimizeaza.

  • Păi românul s-a învăţat că pe oricine votează, tot aia e, aşa că mai bine îi votează pe ăia care le dau bani. Prostimea nici nu votează pe ăla care a mai făcut ceva, ci pe concurentul lui, dacă acela le împarte pachete şi bani.

 3. Deci! Eu când îl văd pe ăsta, plus colegu de alianţă care se vrea preşedinte, îmi vine greaţă şi mai că mi se face dor de Boc, deşi acest lucru părea imposibil. Nu ştiu, chiar nu există alternativă pentru România? Că din ce-a fost, ce este şi ce se vrea a mai fi, nu mi-e drag niciunul, aceeaşi silă, aceleaşi javre.

  • Alianţa se va rupe după alegeri, de asta te asigur. Şi să mai fii sigură că nici păpuşa Chucky-Antonescu nu va fi nici măcar candidat la Cotroceni.
   Şi eu îl regret pe Boc, măcar ăla ieşea şi spunea când lua câte o decizie. Până la urmă, ţara n-a ajuns în faliment, aşa cum sunt convins că ne-ar fi dus useleul.

 4. Asa e… nimic nu mai e cum era odata. Nici macar whisky-ul prezidential nu mai e atat de tare ca alta data. Acum e din ce mai diluat. Mai inteapa putin la limba, dar e cam pe duca

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s