Colaci de sârmă cumpăăăăr…


A dat firul ierbii, musca a început a bâzâi, şi posesorii de motoare a urla… E un singur lucru pentru care îmi (mai) place iarna (că când eram mic o adoram): findcă iarna, pe mâzgă, polei, gheaţă sau zăpadă sunt mai puţine sinucideri în trafic. Fiindcă nu există motociclişti.

De vreo doo zile nu mai poţi dormi noaptea, frate… Sinucigaşii de meserie nu se mulţumesc să se plimbe cu motoreta, trebuie să se dea pe o roată, să le ambaleze la maximum, să se dea mai deştepţi decât sunt… Şi se mai miră că îi urăşte lumea, şi mai au şi nesimţirea să facă marşuri de popularizare.

Cu sârma din titlu intenţionez să rezolv, măcar parţial, problema motoarelor. Din loc în loc, pe trasee ce sunt circulate de motociclişti, se vor posta doi cetăţeni de bine de-a stânga şi de-a dreapta şoselei. Vor lega sârma de un copac din lateral, iar când se apropie vreun sinucigaş, cel din partea opusă va trage de sârmă basculând astfel motociclistul inconştient. Aşa scăpăm lejer de motociclişti, fără cheltuieli şi fără bătaie de cap. Şi asigurăm şi organe sănătoase celor în nevoie.

Anunțuri

8 gânduri despre „Colaci de sârmă cumpăăăăr…

  1. Sa stii, ca saptamana trecuta un idiot si-a scos motorul si ca sa stie vecinii, cat e de cool, toata ziua la ambalat…si eu fireste, l-am injurat!!

  2. Uite acum imi dau seama ca eu nu-i prea aud de cand stam aici. Dincolo era de groaza. Uitasem cat ma puteau enerva, cum imi trezeau copilul cand mi-era lumea mai draga.

    • Nu sunt toţi la fel,cei cu choppere gen Harley chiar îmi plac. Mă scot însă din sărite prostoboii cu motoare de viteză, de ei era vorba în articol de fapt.

  3. Bine ca am citit ce ai scris putintel mai sus pentru ca tocmai voiam sa scriu ca nu toti motoclistii sunt *prostoboi*. In tineretea mea am avut si eu motocicleta si pot spune ca nici un mijloc de transport nu-ti ofera bucuria, placerea, satisfactia si senzatia de libertate pe care ti le ofera mersul (cuminte) cu motocicleta.

  4. Motociclismul are farmecul lui si daca unii nu merg cum trebuie nu e nevoie sa ii bagi pe toti in aceeasi oala, daca tu esti un sofer prost nu inseamna ca asa vor fi toti soferii. In Romania motociclistii nu sunt respectati in trafic, lucru care duce la foarte multe accidente, teribilismul nefiind singura problema aici…

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s