B1 versus televiziile USL


Pe principiul „toți sunt la fel” și B1 e băgată în aceeași oală cu Antena 3, Rtv și Realitatea. Ultimele trei, useliste, cu „Jos Băsescu” în gură de dimineața până seara, iar B1 de partea lui Băse. Realitatea nu e undeva la mijloc, nici pe departe.

Nimeni nu cere nimănui să fie mai catolic decât Papa. Singura nuanță de dreptate pe care o pot avea useliștii constă în faptul că la B1 președintele nu e atacat grosolan ca la antene sau la Ghiţă tv. E normal, până la urmă, fiindcă B1 e un post de dreapta. Dar de la un eventual non-combat și până la manipulările și minciunile ordinare de la antene e drum lung.

Nici nu are rost să pomenesc numele unor dezaxați și schizoizi ce alcătuiesc redacția Antena 3. De unii dintre ei mă voi ocupa în curând. Cât de lingăi, decăzuți moral și depersonalizați sunt acei nefericiți ce nu mai gândesc, doar execută, știm cu toții. Orice psihiatru rezident poate distinge cu ochiul liber diferența dintre niște oameni normali la cap, i-am numit aici pe jurnaliștii de la B1, și agitații obsedați de la Antena 3 sau Rtv.

Cine are dubii în ce privește gradul de deontologie sau profesionalism din cele două tabere media să numere de câte ori au apărut în direct la B1 Ponta sau Antonescu și de câte ori l-am văzut pe Traian Băsescu la Gâdea sau Rtv. Quod erat demonstrandum.

Anunțuri

3 gânduri despre „B1 versus televiziile USL

  1. Haaa…haaa….eu sunt pe Discovery Chanel de mult…si sunt innebunit dupa…MERCENARI…Bagaje la licitatie….Camioane in Australia…Goana dupa aur….Viata la capatul lumii….
    Hai, sa ai o zi buna!

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s