Crinul expirat


Povestea asta aduce cumva cu zicala aia cu vulpea și strugurii. Nu cred că vreun om cu capul pe umeri își închipuie că a lu’ Căcărău divorțează de Victor Viorel din motivele prezentate de el.

Am mai spus-o și cu alte ocazii, gogoșile expirate cu iz de crin clocit le poate înghiți doar cineva născut după iulie 2012. Care să nu fi trăit încercarea de lovitură de stat orchestrată de USL, avându-l ca dirijor pe bătrânul securist Felix.

Cine are timp să-l creadă pe Căcărău când se bate acum cu cărămida-n ouă că el a apărat mereu statul de drept și valorile europene pesemne că nu l-a văzut niciodată hlizindu-se aproape schizoid, umăr la umăr cu întâiul mincinos al țării, în conferințele USL, unde din trei propoziții una era „Jos Băsescu!”, iar liderii europeni din vest erau puși la colț și înfierați cu mânie proletară și avertizați să nu se amestece în treburile României.

În fine, cine crede că PNL mai are vreo urmă de liberalism, europenism sau credibilitate, să își amintească de saltimbancul național Ghișe, căruia i-a fost rescrisă memoria doar cu informația „Jos Băsescu”. Să mai amintim că printre membrii PNL se mai află pușcăriașul Relu Fenechiu, Andrei Marga-calorifer, penalul Chiuariu, semianalfabetul Hașotti, dezastruosul și coruptul Chițoiu, nesimțitul Radu Stroe și ultima, nesimțita babeta Mariana Câmpeanu, mafiotul proaspăt penal Rușanu și e mai mult decât limpede că acest PNL dimpreună cu gargaragiul din fruntea sa nu trebuie votat de niciun om cu bun-simț și normal la cap.

Reclame

2 gânduri despre „Crinul expirat

  1. Nu conteaza despre ce partid alegi sa dezbati, eu consider ca toti sunt o apa si-un pamant…difera doar numele, fetele…intentiile sunt aceleasi!

    • E punctul tău de vedere, și aproape că ți-aș da dreptate, dacă nu m-aș gândi că ei de fapt asta urmăresc: să te facă să stai acasă, fiindcă electoratul lor de pomanagii oricum votează.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s