Ponta, copil de grădiniţă


Ştie toată lumea, ieri, primul-mincinos al ţării a anunţat la televiziunea prietenului Ghiţă că de astăzi îşi va muta biroul în sediul MApN. Gest infantil, aşa cum dealtfel e şi bănuit c-ar fi, premierul.

Cum a motivat măscăriciul naţional alegerea lui: s-a declarat speriat de noi farse şi făcături de presă, aşa cum vrea el să vopsească afacerea Duicu, şi ca atare se mută într-o clădire unde, crede el, nu intră şi nu iese nimeni fără a fi controlat.

Nici n-are rost să discutăm faptul că în sediul Ministerului Apărării nu va fi protejat de interceptări, ba, dimpotrivă. Aici nefericitul VVP demonstrează că habar n-are cum funcţionează instituţiile statului, dar nici despre asta nu este vorba.

El pleacă din Palatul Victoria şucărit că s-a aflat de treaba cu Duicu. Pe Victor Viorel nu-l doare că Adrian Duicu face trafic de influenţă pe banii statului, îl doare că a AFLAT chestiunea asta toată ţara. Ce poate fi mai clar de atât? El vrea să plece dintr-un loc unde a fost înregistrat într-un altul în care, speră el cu mintea lui aia netedă, că va fi în siguranţă. Unde speră să nu-l mai deranjeze nimeni de la învârteli.

Sigur că iar gândeşte cu minte de copil al nostru Victor Viorel. Poate nu a auzit de DGIA, serviciul de informaţii al MApN, sau îşi închipuie că îi poate controla la fel de uşor ca pe votanţii PSD. Bietul Viorel fuge mâncând pământul de eventualele interceptări, neştiind că astfel intră în gura lupului şi mai adânc.

Laolaltă cu Ponta, pesediştii se comportă ca o târlă de şoareci aflaţi într-o casă în flăcări, şi nu găsesc gaura spre ieşire. Se calcă pe picioare, aleargă disperaţi fără nicio direcţie, judecăţile li s-au întunecat şi nu mai pot gândi normal. Iar însuşi Victor Viorel, precum un copil supărat, îşi ia catrafusele şi fuge la MApN, crezând că aşa îşi va găsi scăparea. Numai că nici nu-şi va găsi scăparea, şi nici Băsescu nu va intra la puşcărie. Ci, dimpotrivă, va pierde prezidenţialele, PSD se va duce pe tobogan, corupţii cei mari vor intra la pârnaie, şi tare mi-e că si ‘mnealui se va regăsi cât de curând cu mentorul Bombo.

Reclame

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s