Fă, proasto!


Că Victor Viorel Ponta e un dobitoc şi un mincinos ştie toată lumea de multă vreme. Că este şi bădăran, ţopârlan şi prost-crescut am aflat de curând. Atunci când, probabil fiindcă îşi închipuia că-i face o favoare luînd-o în barca sa, a apelat-o cu „fă” pe ministresa Apelor, Doina Stan.

Sunt convins că mă credeţi pe cuvânt că a doua zi premierul cu mutră de adolescent coşuros şi virgin a negat totul. Nu cred că există în ţara asta vreun om zdravăn la cap care să-şi fi închipuit vreo fracţiune de secundă că cel mai nesimţit prim-ministru din istoria ţărişoarei ar fi capabil să recunoască greşeala, că de cerut iertare e complet străină gura lui aia potcovită cu sute de minciuni pe zi.

Aşadar, singura pistă întru aflarea adevărului rămânea chiar victima, madam’ Doina Pană, destinatara dulcegăriei prim-mincinosului. Dar care, la întrebarea ziariştilor ce urma să lamurească totul, stupida femeie a răspuns că domnul premier nu are în vocabularul său aşa ceva, că nu l-a auzit niciodată rostind astfel de cuvinte. Cu alte cuvinte, şi porcăită, dar şi satisfăcută. Un fel de sodomizare cu plăcere.

Şi ce mai spune proasta? „În decurs de un an şi jumătate de când lucrez umăr la umăr cu Victor Ponta nu l-am auzit niciodată, în vocabularul dânsului nu există cuvântul “fă”. Niciodată nu face glumiţe proaste, are cei 7 ani de acasă. E întotdeauna politicos, decent şi se comportă cu respect faţă de toată lumea din jur. Azi chiar spunea că o să încerce să nu mai foloseacă nici acest apelativ, deşi este ca un gest de prietenie el spune “măi, Doina”, “măi, Bănicioiu”. După tonul lui rezultă că e un apelativ de o uşoară tandreţe şi respect. Oricât ar încerca propaganda băsistă să-l denigreze pe Victor Ponta nu ştie să-şi aleagă bine cuvintele”

Pledoaria vacii încălţate e apă la moară dată misoginilor ce trimit femeile la cratiţă cu un şut în fund bine plasat. E mană cerească pentru cei ce consideră femeia doar o unealtă a bărbatului, menită să-l slugărească, să-l spele de rahat, să îl aştepte cu ciorbă de burtă când el vine beat de la cârciumă, şi să meargă cinci metri în urma stăpânului casei, semn evident de inferioritate. Reacţia prostovancei la mârlănia lui Ponta e o dovadă clară în sprijinul părerii generale că miniştrii din guvernul cel mai cinstit din istorie sunt numiţi de proşti, ca pe nişte vite, fiind simpli executaţi, pe principiul „noi slugărnicim, nu gândim”

Femeia fără creier cocoţată în vârful Ministerului Apelor, prin gestul ei de a apăra un bădăran, se cacă în capul tuturor femeilor, dar mai ales în al acelora care suferă de abuzuri în felurile descrise la alineatul precedent, în România fiind întâlnite mii şi sute de mii de astfel de cazuri. Această Doină Stan nu poate şi nu trebuie vreodată să fie numită sau să poarte titulatura de „doamnă”, fiindcă nu e suficient să fii măritată ca să te consideri astfel. Marfa şi ambalajul nu trebuie confundate. Ceea ce trebuie e ca această fiinţă ce se umileşte în faţa agresorului ei să fie dispreţuită profund de către toate femeile din România şi să primească tot atâţia scuipaţi câte abuzuri şi jigniri suportă acestea.

Anunțuri

6 gânduri despre „Fă, proasto!

  1. Ca sa mai abata atentia oamenilor de la intamplarea de pe valurile teleormanene si ca sa mai atenueze din efectul dezastru al comportamentului de imparat asiatic si ca sa uite lumea de ,,Ce faci fa Doina”, astazi mizeria haznaua3 prin latrinistii varanului au inceput sa-l acuze pe Antonescu pt ca nu a fost si el prezent in Teleorman. Cel putin ţaţa Dana Grecu mai avea putin si o pleznea pe Pocora ca nu vreasa recunoasca ca Antonescu nu a mers sa vada inundatiile. Pai se poate fa Dano, se poate? Sluga tudor la fel, nu stia cum sa inlocuiasca stirea privind modul cum discuta ponta cu lacheii PSD, incercand sa aduca mereu in discutie faptul ca Antonescu nu a mers la inundatii ca si cand acesta avea ce cauta acolo mai ales in perioada cand ponta si dragnea erau trasi cu barcuta de sepepisti si pompieri, iar echipele de televiziune ale mizeriilor haznaua3, porcaria rtv si noul closet TvR filmau si incercau sa creeze imagini artistice cu vizita ,,importanta ” a mitocanului mitoman la fata locului.

  2. Anteniştii sunt din ce în ce mai disperaţi şi mai penibili şi şi-au pierdut şi ultima fărâmă de personalitate. După ce Felix se va duce unde i-e locul nu-i va mai angaja nimeni din presă, vor ajunge să vândă ziare, că şi aia tot presă se cheamă.

  3. Pai cum sa nu-i cante in struna sefului ei? Mai pupa ea vreun post, daca nu-i tine partea?? Pupincurismul este o calitate absolut necesara pentru un post in guvern.

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s